2777
2789
عنوان

جاریه احمق من گند زد ب همه چیم

| مشاهده متن کامل بحث + 3476 بازدید | 131 پست

این دیگه چه کوفتی بود من خوندم😐😐

🌻🌱💎 حتی اگر بدانم که دنیا فردا تکه تکه خواهد شد باز هم درخت امیدم را عاشقانه میکارم.😍🍃چقدر جهان می تواند زیبا باشد ،اگر در آن فقط هنر و لذت و عشق وجود داشت!

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بردم داد زدم‌گفتم این خانم انگار کوره ساک منو مثل مغز خودش سطل اشغال میببنه بردم‌همه دیدن

چی گفتن؟

🌻🌱💎 حتی اگر بدانم که دنیا فردا تکه تکه خواهد شد باز هم درخت امیدم را عاشقانه میکارم.😍🍃چقدر جهان می تواند زیبا باشد ،اگر در آن فقط هنر و لذت و عشق وجود داشت!
چرا همه باهم یدفعه ای جمع میشین دورهم؟؟؟ کرونا هیچی خودتون اذیت نیستین؟؟ انگار پرجمعیت هستن زنا ی ...

اره خیلی زیادن ۴ تا جاری ایم چون دوتا اتاقه نمبشه با شوهر هامون بخوابیم ی جا من مثلا این فصل بعد  ۷ ماه رفتم کسی نباشه همشون ریختن اومدن

کدخدایی که گمان‌گرده خدای ده ماست🙃 کدخدا نیست بلای ده ماست 😔خانه اش در ده ما نیست جدای ده ماست😔 بی‌نوا بی خبر از حال و هوای ده ماست😕 کد خدا دیر زمانیست که دیوانه شداست😶 از زمانی که به دیدار خدا رفته و  در خانه شده است 👳خانه را دیده خدارا نه ولی با همه بیگانه شده است🕵 غافل از انکه خدا در همه جای ده ماست👆 بینوا بیخبر از حال و هوای ده ماست🏕
بردم داد زدم‌گفتم این خانم انگار کوره ساک منو مثل مغز خودش سطل اشغال میببنه بردم‌همه دیدن

الان شهرستان رفتین یا روستا رفتین؟

یه زنبیل دارم ۱۱ سال دست دکتر بوده، فقط باهاش میرفته تو سایه ؛                               قیمت: دایرکت 
چقد دهاتیه

خواهرم تشبیهتون صحیح نیست 

مگه دهاتی بودن گناه هست 

ایشون بی فرهنگ هستن دوست خوبم 

قایق ببینیم گریه مان میگیرد...رنگین کمان ببینیم گریه مان میگیرد...پیتزا ببینیم گریه مان میگیرد...رقص ببینیم هم...ترانه ببینیم هم...کورد ببینیم...بلوچ ببینیم...عرب ببینیم...فارس ببینیم هم...زیارت قبول ای چشم های اشک آلود!!!
وای چقد حال میده علنی با جاری دعوا کنی گیس و گیس کشی 😄 البته جاری تو دیگه رد داده ببرین بستریش کنین

آره والا انقد تولفافه بهش تیکه انداختم نفهمیده خسته شدم😁😁😁

هیچی تودنیا قشنگترازاین نیست که صب چشام به روی عشقم بازبشه💏وهیچ چیزی باارزش تراز ثمره های عشقمون نیست