2777
2789
عنوان

دعای حاجت روایی میخوام ... :)

82 بازدید | 3 پست

سلام بازم من 😛😛😛😛

دوستان اگر دعای قرآنی برای حاجت روایی و رسیدن به چیزی که بدست آوردنش سخت هست بهم معرفی کنید چیزی که میخوام بدستش بیارم توی آیندم خیلی تاثیر میزاره و واقعا مهمه ( اینم بگم مربوط به شوهر کردنو چمیدونم مدرک دانشگاه گرفتن و ازینجور چیزا نیست ) این قضیه واقعا واسم مهمه چند ساله دارم تلاش میکنم که بهش برسم واقعیتش خیلی سد جلو راهمه ( یعنی بیشتر بخاطر عقده ها و حسادت های اطرافیانم هست که سنگ جلوی پام میندازن ) و من هم نمیخوام خدایی نکرده توی کار خدا دخالت کنم من فقط تلاشمو میکنم شروع و پایان هر چیزی خداست :) چیزی که میخوام بدست آوردنش سخت هست ولی غیر ممکن نیست ... چند روزه چله زیارت عاشورا رو شروع کردم دلم آروم شده ولی باز از آینده میترسم اگر لطف کنید اگر خودتون یا اطرافیانتون با دعایی حاجت روا شدید و به خواسته هاتون رسیدید بمن هم بگید ممنون میشم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.