2777
2789
توقعات جنسیش رو براورده میکنی دردش چیه این ادم درکت میکنم بخدا سخته باخودت میگی چرا چزا چرا

واقعا سخته همش با خودم میگم شاید دوسم نداره، اینقدر فکر کردم خسته شدم، به نظر خودم برآورده میکنم و ازش میپرسم با من مشکلی نداره، 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منه خر چرا اینقدباورکردم باور نکن زمان همه چی رو حل میکنه فعلا نزدییکش نشوتابفهمه همچین کسایی خاعنه ...

فعلا یه هفته اس حال ندارم به زور از جام بلند میشم، کلا خیلی با رابطه ز نا شویی خوش نیست بیشتر اون کارو دوس داره رابطه با منم هر موقع عشقش بکشه... 😔

یه مدت به روش نیاوردم که حتی اینجا هم تاپیک زدم و کلی یه توضیح دادم، یکی گفت چله بردار برداشتم. 

یکی گفت تا واسش یه اتفاق بدی نیافته به خودش نمیاد... 

و چند ماه گذشت اون اتفاق بد افتاد 

بیمارستان بستری شدم ویاد نظر یکی از خانمهای نی نی سایت افتاد که گفت تا یه اتفاق بدی نیفته به خودش نمیاد گفتم این همون اتفاق دیگه میفهمه چقدر اشتباه کرده،

نمیدونستم باید ناراحت باشم که مریض شدم یا خوشحال باشم که مریض شدم و با خودم میگفتم شاید این مریضی باعث بشه به خودش بیاد و این کاراشو ترک کنه با این امید درد مریضیمو تحمل میکردم... 

فقط میگم خداوند ریشه فساد رو ازجامعه بکنه وآرامش به دله افراد خیانت دیده برگردونه 

قوی باش وپر از انرژی مثبت این کل روزاتو میسازه وتوکل به خدا کن خدا همیشه پشتته 💪💪💪

از بیمارستان مرخص شدم ولی هنوز خوب نشده بودم و همسرم به هوای اینکه مریض هستم و حواسم بهش نیست، چتاش بیشتر شده بود و بدتر شده بود تو همون حال مریض با اون بدن درد... خودم ازش درخواست راب طه میکردم از ترس اینکه مبادا مریضی بهونه بشه واسش