2777
2789
چرا گذشت کردی اشتباه کردی بایدهمون یکبار مادرشو راهنمایی میکردی جلوی دیده اش

اصلا نمیدونستم باید چیکار کنم شوکه شده بودم بهش اعتماد داشتم فکر نمیکردم همچین کاری بکنه و خودشم کلی گریه کرد که اشتباه کردم و فلان... 

ابجی گل به خدا توکل کن اگه بچه داری به بچعات بیشترفکرکن اگرم طرفت میدونی که تکرار میکنه بعش بگو ازت ...

بهش میگم بیا توافقی از هم جدا بشیم میگه نه دیگه اینکارو نمیکنم قول میدم ولی من دیگه بهش اعتماد ندارم. 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ابجی گل به خدا توکل کن اگه بچه داری به بچعات بیشترفکرکن اگرم طرفت میدونی که تکرار میکنه بعش بگو ازت ...

البته از ته دل راضی به جداشدن نیستم ولی با این کارایی که میکنه چاره ای ندارم. 

برای بار دوم بهش فرصت دادم،چند ماهی گذشت تغریبا 8ماه چیزی ازش ندیدم من بهش دیگه اعتماد نداشتم و مدام حس میکردم داره یه کارایی میکنه ولی به روش نمیاوردم تا اینکه دوباره داشت حرف می‌زد دیدم این سری به خانواده اش گفتم 

چند روز خونه پدرم بودم چند بار خانواده اش اومدن دنبالم، هی معذرت خواهی که اشتباه کرده دیگه تکرار نمیکنه تو چرا زودتر به ما نگفتی اگه میگفتی زودتر جلوشو می‌گرفتیمو و از این جور حرفا بالاخره برگشتم خونمون... 

بایه مشاور مشورت کن حتماخداکمکت کنه برو پیش مشاوراول خودت اروم شو وبعد ببین چکارمیشه واسه این زندگی

خیلی مشاوره رفتم، از مشاوره گرفته تا س کستراپ، خسته شدم اینقدر هی رفتم پیششون توضیح دادم هزینه کردیم چند وقت همه چی خوب بوده دوباره برگشتیم سر خونه اول، 

این کار برای همسرم یه جور عادت شده از زمان مجردیش تا به الان و نمیتونه ترک کنه...