2777
2789
عنوان

درد زايمان چه جوريه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 816 بازدید | 101 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم درد هرکسی فرق داره و زایمان هرکسی باهم متفاوته،، درد لگن و کمر داری اوایل دردش کمه.. فعلا هیچ کاری نکن تاشب اگه ادامه داشت خودشه

یه روز یه گدا بوده که دونفر بودن هرروز بهش سر میزدن یکیشون هر روز بهش یه لگد میزد و یکیشون هرروز بهش پول میداد، یه مدت این دو نفر پیداشون نمیشه اونیکه لگده رو میزد شد آدم خوبه و اونیکه پول میداد بهش شد آدم بده چون چند وقت پیداشون نبود که بهش لگد بزنن یا پول بدن، مراقب باشین بیش از اندازه خوب نباشین چون یه روز نبودن خوبیتون یا کم شدن خوبیتون باعث بد دیده شدنتون میشه، ✓/// از طرف یه احمق که همیشه خوب بوده و ساده از بس بلا سرم اومده دیگه از خودم بیزارممممم بخاطر کودن بودنم و سادگیم، انشاالله یه روزی میاد میبینم که حقم گرفته شده و میام اینجا مینویسم🖤😭
چند روز پيش معاينه م كرد گفت نصف انگشت بازه

خب پس هنوز وقت داری عزیزم باید ده سانت باز بشه 

اگ مادری یا خواهری کسی نزدیکته بگو این یکی دو هفته بیاد کنارت کلا خوب نیس تنها باشی 

یدونه پسر 😇دارم من قند عسل دارم من💙خدایا شکرت بابت همچی 😙همسرم و پسرم عشقمن👼💏
سلام . اولا مبارکه . من دوتا زایمان طبیعی داشتم . میزان درد هر کس با کس دیگه فرق داره . مثلا من خودم ...

وای منم بچم پسر بود ینی کمرم داشت از تنم جدا میشد چ تجربه خوبی مرسی ک گفتی ینی اونقد کمر درد داشتم اخراش ک از تخت اومدم پایین دو لا شده بودم نمیتونستم راست وایستم 

یدونه پسر 😇دارم من قند عسل دارم من💙خدایا شکرت بابت همچی 😙همسرم و پسرم عشقمن👼💏
دختره و پا درد دارم،دعا كن وقتش باشه عزيزم

ایشالا که وقتش باشه بری بسلامتی زایمان کنی منم ۳۶ هفتمه لحظه شماری میکنم دردم بگیره بدنیا بیاد بچم 

خداجونم مواظب نی نی تو دلیم باش