2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تروقران راست میگی

والا اونجوری تعریف میکرد آخه خانواده ایم نیستن ک بخوان شایعه پراکنی کنن یا دروغ بگن نمیدونم ک خب واقعا اگه چیزی نبود نمیگفت فک نمیکنم دیگه تا این حد بخواد خالی ببنده چی بهش میرسه مگه با این دروغ ؟؟

اون زیر زبونیا که میزارن قرص واسه تپش قلبه و قلب به شایعات توجه نکنید 

بابای منم میخوره

اگه میشه واسه خوشبختیم یه یه صلوات بفرستید.من نه منم ننم منم چمن منم منم چمن😂😂😂😂

به سري ادم علاف بيكار كه هيچي اطلاعات عمومي ندارم بيسوادن دوتا حرف درست و حسابي بلد نيستن ميشينند از خودشون داستان درست ميكنند كه براي بقيه حرفاشون جالب باشه اما واقعا موندم از اوناييكه اين حرفها رو دوباره بازگو ميكنند و يا حتي ممكنه باور بكنند 

يادمه سي و اندي سال پيش كه بچع بودم زنهاي بيكار محله امون كه دورهم جمع ميشدن سبزي پاك كنند از اينمدل داستانها زياد ميگفتن 

زهره خانمي ام با عضويت ٩٤بازم تركيدم 

تو خونه خودتون هر ماه یک اسپرین بندازین تو دهنتون

همین بسه.

تا خدایی نکرده لختگی خون پیدا نکنین.

داماد ما متخصص عفونی و در بخش کرونای بیمارستان مشغوله اصلا همچین قرصایی نمیدن

زودتر برو کرونا زودتر برو کرونا