2777
2789
به سري ادم علاف بيكار كه هيچي اطلاعات عمومي ندارم بيسوادن دوتا حرف درست و حسابي بلد نيستن ميشين ...

خدایی چیکار کنم خیلی آخه واقعی تعریف میکرد بعدشم آخه واقعا ۴ تا از همکاراش مردن 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یکی از آشناهای ما برای عمل کیسه صفرا رفته بود بیمارستانی که پسر خودشم اونجا دکتره،بعد ایشون آسمم داره،با اطلاع از شرایط ایشون یه قرصی بهش میدن که تا مرز خفگی میره،دوباره فردا میخواستن قرصو بدن بهش پسرش که پزشکه سر میرسه میگه این چیه دارید میدید بهش،دارو رو میبینه که برای آسم سمه و میکشه،داد میزنه سرشون این چیه دارید به مادرم میدید میگن دکتر فلانی داده زنگ میزنه به دکتر که همکارش بوده دکتر میگه من اصلا همچین چیزی تجویز نکردم بیمارستان خودش داده،یه سری آدمارو به خصوص مسن ترها رو اینجوری کشتن بعد زدن تو آمار کرونا

خدایی چیکار کنم خیلی آخه واقعی تعریف میکرد بعدشم آخه واقعا ۴ تا از همکاراش مردن 

ببين انقدر اين داستاني كه تعريف كردي ببخشيد مسخره و بيعقلانه بود كه من فقط خنده ام گرفت نميدونم چطور شما حتي لحظه اي تونستي فكر كني كه ممكنه واقعي باشه

زهره خانمي ام با عضويت ٩٤بازم تركيدم 
یکی از آشناهای ما برای عمل کیسه صفرا رفته بود بیمارستانی که پسر خودشم اونجا دکتره،بعد ایشون آسمم دار ...

خب برای چی مسن ها رو میکشن مگه آدمهای مسن حق زندگی ندارن بزرگ یه خانواده و فامیل هستن برای خانواده هاشون پناه و امید هستن 😖😞😠

یا کاشف الکرب عن وجه الحسین             اکشف کربی بحق اخیک الحسین.                     ای بر طرف کننده غم و اندوه از روی حسین به حق برادرت حسین اندوه و مشکل من را برطرف کن.                                                   یا امام حسین با دستهای مهربونت دستمون رو بگیر وساطت کن پیش خدا شرایط کاری عزیز دلم شوهرم خیلی خوب بشه سختی هاش کمتر بشه  خدایا به حق امام حسین علیه السلام قسمت میدم کمک کن بتونم دخترام رو با اخلاق نیکو و انسان بار بیارم زیر سایه پدر و مادر بزرگ بشن و عاقبت بخیری و خوشبختی هر دوتاشون رو ببینیم 😍                    الهی امین 

خب برای چی مسن ها رو میکشن مگه آدمهای مسن حق زندگی ندارن بزرگ یه خانواده و فامیل هستن برای خانواده ه ...

آره واقعا من خودم تو همین دوران کرونا مادربزرگمو از دست دادم هنوز نتونستم با جای خالیش کنار بیام،اما متاسفانه این کرونا رو راه انداختن برای اینکه جمعیت جهانو کم کنن،از نظر دولتها آدم های مسن براشون سودی ندارن،این یه بحث جهانیه ربطی هم به کشور خودمون فقط نداره،ولی الان کرونا بهونه خوبی داده دست اینا،مادربزرگ من یک هفته بعد از اینکه از بیمارستان اومد به طرز عجیبی سکته مغزی کرد،در صورتیکه قبلش زمین خورده بود و درد داشت فقط رفت بیمارستان که ببینه لگنش نشکسته باشه که عکساش نشون داد سالمه،ولی تو بیمارستان چند بار اومده بودن ازش تست کرونا الکی گرفته بودن،اصلا مادربزرگ من مشکلی نداشت که ازش تست میگرفتن،هفته بعدی که مرخص شد در حالیکه خیلی حالش خوب بود سکته کرد،بردیم بیمارستان هرچی گفتیم آی سی یو بستریش کنید گفتن لازم نیست خوب میشه و بعدش از دنیا رفت😔

آره واقعا من خودم تو همین دوران کرونا مادربزرگمو از دست دادم هنوز نتونستم با جای خالیش کنار بیام،اما ...

خیلی ناراحت شدم متأسفم 😞😞

خدا مادر بزرگتون رو ببخشه و بیامرزه

یا کاشف الکرب عن وجه الحسین             اکشف کربی بحق اخیک الحسین.                     ای بر طرف کننده غم و اندوه از روی حسین به حق برادرت حسین اندوه و مشکل من را برطرف کن.                                                   یا امام حسین با دستهای مهربونت دستمون رو بگیر وساطت کن پیش خدا شرایط کاری عزیز دلم شوهرم خیلی خوب بشه سختی هاش کمتر بشه  خدایا به حق امام حسین علیه السلام قسمت میدم کمک کن بتونم دخترام رو با اخلاق نیکو و انسان بار بیارم زیر سایه پدر و مادر بزرگ بشن و عاقبت بخیری و خوشبختی هر دوتاشون رو ببینیم 😍                    الهی امین