2777
2789
عنوان

سونوگرافی کرج

353 بازدید | 10 پست

سلام خانما برای سونو قلب میخوام یه مرکزی که کارش خوب باشه و بهداشت رو رعایت کنن،ترجیحا بعد از ظهرا باشه و اجازه بدن همسرمم بیاد صدای قلب رو بشنوه کسی میشناسه معرفی کنه؟

پسرم فقط از معجزه خدا ولطف امام حسین هست🥰خدايا خودت مراقبش باش الهي همه منتظرا زودتر به خواسته دلشون برسن،براي ني ني جونم صلوات بفرستين دوستام💋💋
الان بخاطر کرونا نمیذارن همسرت بیاد تو  من قبلاً میرفتم پیش رضا رامبد میذاشت

ای بابا چه بد

میذارن فیلم بگیرم حداقل؟

بعد کارش چطور بود؟

پسرم فقط از معجزه خدا ولطف امام حسین هست🥰خدايا خودت مراقبش باش الهي همه منتظرا زودتر به خواسته دلشون برسن،براي ني ني جونم صلوات بفرستين دوستام💋💋

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

کارش عالیه آره می‌ذاره فیلم بگیری

باید زنگ بزنم وقت قبلی بگیرم؟

بله زنگ بزن روز قبلش

ممنون

خانوما کدوم یکی از این سونوگرافیا تو کرج رفتین و خوب بوده؟؟ هفته ۸ بارداری واسه قلب نوزاد 

همراه هم راه میدن؟؟

سونوگرافی نور و مهران و اون سونو گرافی که تو عظیمیه بین میدان طالقانیو میدان مهران هست 

خانوما کدوم یکی از این سونوگرافیا تو کرج رفتین و خوب بوده؟؟ هفته ۸ بارداری واسه قلب نوزاد  همر ...

من رفتم رضا رامبد کارش که خوب بود

همراهم من بهشون گفتم منشی گفت آخرین نفر بیای میذاریم همسرت همرات بیاد 

اینایی که شما میگین رو نمیشناسم

کلینیک دکتر سهرابی همه سونوگرافی های بارداری رو از جمله غربالگری سه ماهه اول (NT) و دوم (آنومالی اسکن) داپلر های بارداری، سونوگرافی های واژینال و همچنین عکس رنگی رحم که برای ناباروری خیلی لازمه انجام میده.

آدرسش بین چهاراه طالقانی ومیدون شهدا، برج قائم، طبقه پنجمه

روی گوگل مپ هم اگر بزنید پیدا میشه.

همراه هم میزاره ببری.

اینم شماره تماسشون 09360550331