2777
2789
عنوان

بچه دار شدن تو این اوضاع اشتباهه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1105 بازدید | 95 پست
وقتی یکی میگه ناخواسته باردار شدم، انقد برام عجیبیه، با خودم میگم مگه میشه به این راحتی باردار شد، پ ...

الهی بحق سیدالشهدا همین ماهها خبر خوش رو بشنوی

هعی خواهر من بچش 5ماهش بود دومی رو ناخواسته باردار شد،اولیم ناخواسته بعد از س ماه بعد عروسی باردار شد،میخواست سقط کنه نمیسدن

تو کار خدا همیشه ی مصلحت هست،ناشکری نکنی ی وقت

وای من بی بی چک مثبت که میبینم دلم ضعف میره .حالم دیگه از بی بی ک منفی بهم میخوره

من یه ساعت بعد از اینکه بی بی منفی شده باز میرم نگاش میکنم حتی واسه دل خوشی هم شده شاید مثبت شده باشه

♥️♥️خدای مهربونم ممنونم که حاجتمو دادی ♥️♥️              آدما کلا چهار دستن یا ممد یا فاطی یا زهران یا علی😐 بقیه دوستای اینان. 😑😑                                                                  یه بار هم تو اتوبوس جامو به یه پیرزن ندادم بالا سرم وایساده بود نگا معنا دار می‌کرد، منم موقع پیاده شدن می‌لنگیدم که عذاب وجدان بگیره😬🤪                                   

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

الهی بحق سیدالشهدا همین ماهها خبر خوش رو بشنوی هعی خواهر من بچش 5ماهش بود دومی رو ناخواسته باردار ش ...

دم چیز این یه چسب بزنید وگرنه ناخواسته بیست تا میاره😂🙈

عکس های سونو رو فقط تو تاپیک تشخیص جنسیتم بزارید اونجا جواب میدم 🎀💙
خدا حفظشون کنه دیگ نمیشه ک زندگی نکرد شرایط اینجوره،نمیشه ک ادم بی بچه بمونه

ممنون گلم  انشالله بچع سالم وصالح بهت بده خدا 

نگران نباش. از الان ب خودت استرس نده 

هر بچه ای رزق وروزی شا خدا میده 

اقدام کن بسلامتی 

بچه خییلی شیرینه در کنار سختیهای بچه داری

الهی خدا دامن همه منتظرا راسبز کنه

اگر تنها ترین تنهایان شوم باز هم خدا هست. او جبران همه نداشته های من است خدایاشکرت😊
ولی باورکن خیلی سخته هی دارو بخوری زجر بکشی اخرم بی بی چک منفی بشه وادم ناامید بشه .من که دیگه اصلا ...

وقتی ک خیلی خیلی خیلی ناامیدشدی ازته دلت همون موقع خدا دلتو شادمیکنه 

من همیشه تواوج ناامیدی شدیدددددد به خواستم میرسم 

نه عزیزدلم نمیگم بچه ای ک من خودمم 20سالمه دومی ودوماه دیگه میارم اولی دوسالشه  سنت خیلی ام خو ...

خب چرا من یه سال صبر بدم ولی بقیه فوری حامله میشن. چرا من یه سال تو مطبا بگردم. همش غصه بخورم. چرا یه دکتر به من بگه تنها راهت ای وی اف هس. من فقط 20 سالمه دارم دق میکنم

♥️♥️خدای مهربونم ممنونم که حاجتمو دادی ♥️♥️              آدما کلا چهار دستن یا ممد یا فاطی یا زهران یا علی😐 بقیه دوستای اینان. 😑😑                                                                  یه بار هم تو اتوبوس جامو به یه پیرزن ندادم بالا سرم وایساده بود نگا معنا دار می‌کرد، منم موقع پیاده شدن می‌لنگیدم که عذاب وجدان بگیره😬🤪                                   
خب چرا من یه سال صبر بدم ولی بقیه فوری حامله میشن. چرا من یه سال تو مطبا بگردم. همش غصه بخورم. چرا ی ...

ای وی اف کن خب اگه تنها راهه 

چراغصه میخوره دیگه 

خیلیام با ای وی اف سریع باردارمیشن 

خب چرا من یه سال صبر بدم ولی بقیه فوری حامله میشن. چرا من یه سال تو مطبا بگردم. همش غصه بخورم. چرا ی ...

عزیزم مشکلت چیه که گفته باید ای وی اف کنی

ذکر یونسیه :لا اله الا انت سبحانک انّی کنتُ من الظّالمین فَاسْتَجَبْنا له و نَجّیناهُ من الغم و کذلک نُنجیِ المومنین 
الهی بحق سیدالشهدا همین ماهها خبر خوش رو بشنوی هعی خواهر من بچش 5ماهش بود دومی رو ناخواسته باردار ش ...

ممنون عزیزم

وای امیدوارم تو زندگیت فقط تواین مورد خودتو مقایسه کنی که همینم کلی نابودت میکنه اگه بخای توی هرچیزی مقایسه کنی که ارامش هیچوقت توزندگیت نیست ومدام خودخوری 

یه درصد خیلی کمی هستن که سریع باردارمیشن و خیلیا مثل توان گلم ببین ببین ازهرده نفرتوسایت دوتا تیکربارداریه بقیه یازدن دعاکنیدباردارشم یا تنبلی دارم یا ......

ای وی اف کن خب اگه تنها راهه  چراغصه میخوره دیگه  خیلیام با ای وی اف سریع باردارمیشن&nbs ...

اگه تنها راهم باشه انجام میدم. ولی خرجش خیلی زیاده. یعنی انقد بدم که خدا لیاقت مادر شدن طبیعی رو ازم گرفته

عزیزم مشکلت چیه که گفته باید ای وی اف کنی

پیش یه دکتر میرفتم میگفت همه چیت خوبه. یه بار دکترمو عوض کردم میگه. شوهرت ضعیفه خودتم ذخیره تخمدونات کمه. دوباره شوهرم آزمایش داد همه چیش خوب بود(آزمایش اول اشتباه شده بود) پیش دکتر مردان رفت گفت یه واریکوسل کوچک داره با دارو خوب میشه. فعلا منتظرم داروهاش تموم شده اگه حامله نشدم برم دکتر

پیش یه دکتر میرفتم میگفت همه چیت خوبه. یه بار دکترمو عوض کردم میگه. شوهرت ضعیفه خودتم ذخیره تخمدونات ...

مشکل بزرگی نداری که بابااااا انقدناامیدی دیوونه بادارو حل میشه توهم باردار میشی همین ماهها