2777
2789
عنوان

بچه دار شدن تو این اوضاع اشتباهه؟

1105 بازدید | 95 پست

بچه ها من س ماهه عروسی کردم،خودم واقعا عاشق بچم،همسرمم خیلی دوس داره اما همیشه میگ بچه باید ی پس انداز خیلی بزرگ براش داشته باشیو اینا

ما درامدمون متوسطه و خونمونو تازه ساختیم،ک هنوز ی خورده دیگ کار داره

از طرفی اونقد نازایی و اینا زیاد شده خیلی میترسم دوس دارم ی. دونه رو داشته باشم فقط 

شما باشین تو این شرایط بچه دار میشید؟

اینم بگم منظورم الان نیست،چندماه مراقبت و تغذیه بعد اقدام کنم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واقعا بچه پول میخواد

تو همین سایت مامانا تاپیک میزنن بچمون فلان چیزو خواست پول نداشتیم بخریم ناراحتیم 

بچه اسباب بازی نیست بیاریش تو شرایط سخت بزرگ شه 

باید تا۱۸سالگیش تامین شه 

اره عزیزم چرا که نه

مبارک باشه خونتون شکر خدا خونه هم که دارین

روزی هم دست خداست

کرونا هم تموم‌میشه فوقش تموم نشد یکم مراقبت میکنی

بچه خیلی شیرینه خودم دوتا دارم مستاجرم هستم اما خدا خیلی کمک کرده

من سه سال و رد کردم

برنامه ای نداریم واسه بچه هنوز

مساءل اقتصادی به کنار

کرونا

اوضاع نابسامان مملکت

معلوم نبودن آینده

و و و

کار خوبه خدا درست کنه سلطان محمود خر کیه...

دیگه بی بچه ام که نمیشه. یه دونه روبیار. ولی اگه دیدی شرایط وگرونی بهترنشددیگه نیارواین یدونه روسروسامون بده. البته نظرمنه

دیگه غم ادامه دارنیستم  درخواست دوستی به هیچ عنوان پذیرفته نمیشود

بیار بابا بچه خودش برکتشو با خودش میاره لطفا هر کی با من مخالفه رو پستم ریپلای نکنه هر کسی اعتقادات خودشو داره و من به این قضیه ایمان دارم چون خیلی برام پیش اومده از وقتی حامله شدم 

بعد دوسال انتظار خدا یه فرشته کوچولو گذاشت تو دلم خیلی خوشحال بودم بعد هر نمازم خدارو شکر کردم ۹ ماه تو وجودم رشد کرد و بزرگ شد وقتی دنیا اومد گفتم من خوشبخت ترین زن دنیام شوهرم دیوانه وار دوسم داشت ثمره عشقمونم دنیا اومده بود ولی نمیدونستم اینقدر عمر خوشبختیم کوتاهه یه هفته به پایان ۴ ماهگی پسرم فهمیدم فرشته کوچولوم سرطان خون داره اول ۶ ماهگی اسمونی شد  اگه امضامو خوندی برای ارامش دلم دعا کن اگه مادری الهی هیچوقت داغ بچتو نبینی اگرم دوس داری مادر  بشی ان شاءالله خدا دامنتو با اولاد صالح و سالم سبز کن برا منم دعا کن خدا بهم اولاد سالم و صالح بده اگه صلاح میدونه ممنون 😔