2777
2789

سلام دوستان

تا حالا کسی مثل من بوده؟؟دوساله منتظر نی نی هستم،این ماه خیلی از موعدم گذشته با وجود مصرف دوفاستون هم پریود نشدم،یعنی ممکنه باردار باشم؟؟ از بی بی چک و ازمایش متنفرم میترسم بزنم و منفی بشه،کسی مثل من تو این شرایط قرار گرفته؟؟؟

تاحالا اینهمه گذشته بود از وقتش ? خب شاید حامله باشی عزیزم

زیباترینم 💙روزی تورا در درونم حس خواهم کرد حس گرمی تو تمام رگ های مرا پرمیکند گویا دوباره عاشق خواهم شد کوچولوی من ..دنیای من.. تو وصل میشوی ب بهشت ومن وصل میشوم ب تو .. و بهشت اینگونه کشیده میشود ب زیرپاهای من ..

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بله من😢و هر بارهم نا امید شدم😔😔

اخی الهی عین من 😭

زیباترینم 💙روزی تورا در درونم حس خواهم کرد حس گرمی تو تمام رگ های مرا پرمیکند گویا دوباره عاشق خواهم شد کوچولوی من ..دنیای من.. تو وصل میشوی ب بهشت ومن وصل میشوم ب تو .. و بهشت اینگونه کشیده میشود ب زیرپاهای من ..

ایشالا بارداری قبلا اینجوری نشده بودی ؟ 

خدا آن حس زیباییست که در تاریکی صحرا زمانی که هراس مرگ آرامشت را میدزدد یکی آهسته میگوید   (کنارت هستم ) ودل آرام میگیرد .ای خدای بزرگ هوای ما بنده های کوچیکت رو داشته باش .هرگز نترسید، کافی است به آینده‌ای ناشناخته، همراه با خدایی شناخته شده اعتماد کنید. خدای دیروز و امروز خدای فردا هم هست 

ایشاالله ک بارداری عزیز این ماه

نمیدونم دیگ استرس هیجی ندارم برام عادی شده چون همش استرس میگیرم و دوباره پری میشم وناامید هرچی خدا بخواد همونه ..بیخیال شدم