تا حالا کسی مثل من بوده؟؟دوساله منتظر نی نی هستم،این ماه خیلی از موعدم گذشته با وجود مصرف دوفاستون هم پریود نشدم،یعنی ممکنه باردار باشم؟؟ از بی بی چک و ازمایش متنفرم میترسم بزنم و منفی بشه،کسی مثل من تو این شرایط قرار گرفته؟؟؟
زیباترینم 💙روزی تورا در درونم حس خواهم کرد حس گرمی تو تمام رگ های مرا پرمیکند گویا دوباره عاشق خواهم شد کوچولوی من ..دنیای من.. تو وصل میشوی ب بهشت ومن وصل میشوم ب تو .. و بهشت اینگونه کشیده میشود ب زیرپاهای من ..
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
انشاءالله به زودی طعم مادر شدن و میچشی،هنوز شکر خدا زیاد نیس امیدوار باش من دیگه بعد دوسال به کلی ن ...
ممنونم انشاءالله شما هم ب زودی مادربشی ناامید نشو گلی
زیباترینم 💙روزی تورا در درونم حس خواهم کرد حس گرمی تو تمام رگ های مرا پرمیکند گویا دوباره عاشق خواهم شد کوچولوی من ..دنیای من.. تو وصل میشوی ب بهشت ومن وصل میشوم ب تو .. و بهشت اینگونه کشیده میشود ب زیرپاهای من ..
نمیدونم دیگ استرس هیجی ندارم برام عادی شده چون همش استرس میگیرم و دوباره پری میشم وناامید هرچی خدا ب ...
منم یک سال و سه ماهه ک همین وضعیت و دارم باورت میشه ی بار ی خط کمرنگ افتاد رفتم آزمایشگاه گف زود اومدی بتات پایینه ولی بارداری من اینقد خوشحال شدم کل کوچمونو شیرینی دادم گف ی هفته بعد بیا واسه آز دوباره سر6روز بعد بلند شدم از خواب دیدم پری شدم همه جام پر شده اینقد ترسیدم گفتم حتما سقط کردم خدایی نکرده رفتم آزمایشگاه گف جوابت اشتباه شده بودع همون اولم باردار نبودی😢😢منم دگ بیخیال شدم هر دفه پری میشم خیلی ناراحت میشم ولی خب دگ خیلی جوش نمیزنم