2777
2789
عنوان

ازموعدم خیلی گذشته ولی میترسم بی بی چک بزارم

| مشاهده متن کامل بحث + 1647 بازدید | 62 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وای بمیرم عزیزم متاسفم 😭 انشاءالله به زودی باردار میشی ،نمیدونم چرا این قدر ناباروری زیاد شده

خدا نکنه گلم

ایشاالله

خیلی زیاد شده خدایی

البته من بعد یک سال تازه فهمیدم همسرم واریکوسل دو طرفه داره

الان بعد عملش دو ماهه تو اقدامیم ولی هنوز ک جوابی نگرفتم

شما چند ماه اقدامی؟

ممنونم خدا جون...
ارع عزیزم سیزده ماهشع.یکشم تو راه

وای عزیزم خدا حفظشون کنه و انشاءالله خدا رحمت خودش و شمل حال نی نی هات کنه

چند پقت اقدام بودی؟؟من به این حد رسیدم که فکر میکنم هیچ وقت نمیتونم بارداربشم😔

خدا نکنه گلم ایشاالله خیلی زیاد شده خدایی البته من بعد یک سال تازه فهمیدم همسرم واریکوسل دو طرفه ...

من دوسال اقدامم،دکترا میگن هیچ مشکلی نداریم

همسرمم ازمایش اسپرم داده مشکل نداشته 

شما همسرتون با لزمایش اسپرم فهمیدین مشکل داره؟؟

وای عزیزم خدا حفظشون کنه و انشاءالله خدا رحمت خودش و شمل حال نی نی هات کنه چند پقت اقدام بودی؟؟من ب ...

فدات گلم.اولی رو یک و نیم سال در اوج ناامیدی😔دومی خودش اومد امیدوارم تک تک این لحظع هارو تجربه کنی.عزیزدلم

💫
من دوسال اقدامم،دکترا میگن هیچ مشکلی نداریم همسرمم ازمایش اسپرم داده مشکل نداشته  شما همسرتون ...

خب خداروشکر

آره عزیزم

خیلیییی ضعیف بود تعداد اسپرماش5میلیون بود

ممنونم خدا جون...
فدات گلم.اولی رو یک و نیم سال در اوج ناامیدی😔دومی خودش اومد امیدوارم تک تک این لحظع هارو تجربه کنی. ...

خداروشکر 

انشاءالله هیچ زن و شوهری به این وسیله مورد ازمایش قرار نگیرن که واقعا ازمایش سختی هستش