دوستان می خوام دستگاه موخوره گیر بگیرم کیا دارن و اینکه بگید راضین ازش یا نه؟ ارزش داره بخرم؟ اسم مال شما چیه؟
تعداد رای : 9
نظرسنجی
بله
3
33%
خیر
6
66%
تو ئه رویت و من ته نها سه یرت ئه کم،، لات سه یر نه بیت که ناگریم،، له دوای تو یه ک ته مه نم بو گریان هه یه،، به لام بو سه یر کردنی تو ته نها ئه م ساته ماوه.
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
:"زنان به مراتب بیشتر از مردان با یکدیگر همدردی نشان می دهند و خود را در آلام و مسائل همجنسانشان دخیل می بینند، زنان بدون هیچ رابطه قلبی و در واقع صرفا بر اساس زن بودن با سایر زنان ارتباط کلامی برقرار می کنند و غریبگی در مقابل حس خواهر بودگی رنگ می بازد و باعث مشارکت عاطفی زنان برای فائق آمدن بر وضعیت ناگواری می شود که از جنسیت آنان بر آمده است
تو ئه رویت و من ته نها سه یرت ئه کم،، لات سه یر نه بیت که ناگریم،، له دوای تو یه ک ته مه نم بو گریان هه یه،، به لام بو سه یر کردنی تو ته نها ئه م ساته ماوه.
یه گزینه میذاشتی برا ماها که ببینیم خوبه یا نه الان راضی بودن یا نه؟ من.نخواستم رای کاذب بدم
اگه فهمیدم خوبه یا نه خبرت می کنم😂
دستگاه الکیه. آخه چجوری میشه مویی ک ساختار پایش کلا پوکیده و نابوده رو درست کرد؟! تنها راهش کوتاه کر ...
استفاده کردی والا من از دوستم شنیدم خوبه دیگه گفتم ببینم نظر بیشترتونو بدونم
استفاده کردی والا من از دوستم شنیدم خوبه دیگه گفتم ببینم نظر بیشترتونو بدونم
منم میخواستم انجام بدم ولی از خییلیا ک مراقبت تخصصی انجام میدن پرسیدم گفتن بده ب ظاهر خوب ولی در واقع موخوره رو نمیگیره فقط صاف و صیف میکنه ک نبینیش😄حتی یه سری ارایشگام ک رفتم بحثش شد ارایشگره گفت الکیه فقط کوتاهی درمونشه
خدایا بر زبان ما "شکر" را جایگزین "ناله و غرغر" بفرما
منم میخواستم انجام بدم ولی از خییلیا ک مراقبت تخصصی انجام میدن پرسیدم گفتن بده ب ظاهر خوب ولی در واق ...
جدی میگی آخه منم رفتم آرایشگاه از بین موهام بگردی یه کمش موخوره زده آرایشگره می گفت 70 می گیرم گفتم خودم دستگاهشو بگیرم به صرفه تره و راحت تر ولی الان با حرفت پشیمون شدم نمی گیرم دیگه
بدتر از من نمیشی ک کلا نصف رسیدن انقد بلند بودن ولی راهی جز این نداره بهتر اینکه چند وقت دیگه کارت ب ...
راس میگی فردا میرم درستش می کنم مرسی گلم😚😚