2777
2789

من بسته ای گرفتم خوردم

خوب بود خیلی گرمه

تیکر هدفمه حامله نیستم.تویی که داری این امضا رو میبینی...آره خود تو   یه لبخند گشاد بزن اینجوری  آفرین الاان خوشگل شدی   دیگه نشینی غصه بخوریا همه چی درست میشه...   

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من درست می کنم. چندتا دستور مختلف امتحان کردم اما این از همه بهتر بود 

https://www.feastingathome.com/authentic-masala-chai-recipe/

دوستان اگر اطلاعات در زمینه‌ی مهاجرت و ادامه تحصیل و... می‌خواین لطفا یا پست بذارید تگم کنید یا توی یکی از تاپیک‌هام کامنت بذارین که بتونم بقیه رو که سوال مشابه دارن ارجاع بدم و یک سوال مشابه رو چندین بار در خصوصی جواب ندم.
من درست می کنم. چندتا دستور مختلف امتحان کردم اما این از همه بهتر بود  https://www.feastingat ...

همه ش لاتین بود خودت میگی چجوری درست میکنی؟

ممنون

تعجیل در ظهور امام زمانمون صلوات

با شیر درست میکنم هر لیوان 2 ق غ. میریزم تو قابلمه رو گاز هم میزنم تا جوش بیاد عاشق طعمشم

هرجا بری یه ترکیب خاص خودشونا دارند گاهی چای سیاه داخلشه گاهی نیست.......

همه ش لاتین بود خودت میگی چجوری درست میکنی؟ ممنون

من این مدلی درست می کنم (با استفاده از همین دستور اما با کمی تفاوت)

مواد لازم: آب

شیر 

چای سیاه

ادویه (زنجبیل ترجیحا تازه یا کنسروی یا اگر نبود پودری.  هل. دارچین  اگر در دسترسه: star anise فارسیشو نمی دونم. کمی فلفل سیاه (من نمی ریزم)  این تو دستورش نیست اما خوب میشه: کمی پودر جوز هندی)

آب رو میذاریم با ادویه و چای یک قل بزنه. فقط یک قل.  بعد خاموش می کنیم ده دقیقه بمونه دم بکشه.  بعدش شیر رو اضافه می کنید

من گاها خودم کلا آب رو حذف می کنم و ادویه ها رو میریزم تو شیر بجوشه. اگر می خواین خیلی شیری نباشه نصف آب نصف شیر

بعد هم خواستین شیرینش می کنید با شکر یا عسل

اینجا شیره ی درخت افرا رو هم نوشته اما من امتحان کردم دوست نداشتم به نظرم با شکر قهوه ای خوب میشه.

دوستان اگر اطلاعات در زمینه‌ی مهاجرت و ادامه تحصیل و... می‌خواین لطفا یا پست بذارید تگم کنید یا توی یکی از تاپیک‌هام کامنت بذارین که بتونم بقیه رو که سوال مشابه دارن ارجاع بدم و یک سوال مشابه رو چندین بار در خصوصی جواب ندم.
من این مدلی درست می کنم (با استفاده از همین دستور اما با کمی تفاوت) مواد لازم: آب  شیر  ...

وااای مرسی خانوم گلی خیلی لطف کردید