2777
2789
عنوان

دخترخالم ی حرفی زد بهم ریختم

228 بازدید | 11 پست

من چن باری ازش پول قرض گرفتم (چون واقعانیاز داشتم ب خونوادمم دسترسی نداشتم ک بخوام بگیرم اونم درحده 100 اینت بود و زودی ام پسش دادم).بعد امروز زنگ زدم ب خالم گفتم شماره حسابشو بهم بده ک (ی مبلغی از ارث مامانمینا رو فروخته بودن و دست بابام بود میخاستیم سهمشونو بریزیم حسابشون)خالم همش تعارف زد ک ن فرقی نداره شما استفاده کن و ازاین حرفا منم با خالمینا شوخی دارم گفتم اگ میبخشی پولتو بده من با خنده طوری گفتم ک مشخص بشه دارم سر ب سرش میزارم نگو دخترخالمم اونجاس یهو پیش اون همه ادم داد زد اهای گشنه هنوز سیرنشدی این همه پول ازاین و اون گرفتی من دیگ حرفی نزدم قطع کردم.ولی خیلی بهم برخورد

پناه برتو ک بی واژه مرا میشنوی...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بی شعور بوده بی خیال . ولی در شوخیو باز کنی بقیه م ادامه میدن .

خانم هستم 🍁خوب بودن  و بدبودن  فقط برچسبیه که ادما روت میزنن بر اساس میزان نفعی که براشون داری. 🌸🌸(خطاب به یه عده اگه اهل دعوا و عقده گشایی هستی سرت به سنگ خورد چون من جواب نمیدم بگرد دنبال یه قربانیه دیگه خدا نگهدار 😛)
تو دلت نذار بهش بگو که ناراحت شدی

ادم بیشعوریه تو تنهاییامون خوبه ولی تاشوهرش و فامیلا دوره هم جمع میشیم ادا ی حرف زدن منو درمیاره مسخره میکنه.ی بار مارو شام دعوت کرده بود منم تاتونستم تیپ زدم بهترین لباسامو پوشیدم دیگ هیچی پیدانکرد بگ گف شالت شبیه کاشی های مسجدا میمونه طرحش خیلی ضایعس.اینو انقد گف تا همه بشنون 

پناه برتو ک بی واژه مرا میشنوی...

نصف دخترخاله‌ها رو مخن

یه‌سری تو جمع دخترخاله‌ام بهم گفت تو چون قبلاً کسی تو زندگیت بوده کسی نمیگیرت

حالا انگار من مثل خودش بدبخت و در حسرت شوهر بودم😅

هروقت یادم میاد دلم میخواد خفش کنم😂