2777
2789
یکم شکلات و بیسکوئیت اوردم ک بخورم عداب وجدان گرفتم😐😂

😂😂😂😂 تخمه بهتر بوداااا 

همه زندگیم دخترم ❤❤❤وقتی بارون بباره  دیگه نمیخواهم با چتر زیر بارون راه برم غم عالم میاد توی قلبمممم دیگه بعد بارون زیبا نیست کی میتونه زیبایی بارون ببینه؟؟؟ همه رنگ هاااا شسته شده ......

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یکم شکلات و بیسکوئیت اوردم ک بخورم عداب وجدان گرفتم😐😂

منم ذخیره خوراکی هام تموم شده به شوهرم گفتم خوراکی نگیره دیگه زندگی سالم داشته باشیم.ولی الان به شکر خوردن افتادم😅

فکر بستنی تو فریزر نمیزاره بخوابممم.....طفلی هم تنهاست هم سردشه😪😪😌
منم ذخیره خوراکی هام تموم شده به شوهرم گفتم خوراکی نگیره دیگه زندگی سالم داشته باشیم.ولی الان به شکر ...

😂😂😂😂😂منم گاهی سهممو میدم داداشم بخوره

میگم سریع بخور من وسوسه نشم.یه ساعت بعدش ندامت از سرو کلم میباره😐😂

😂😂😂😂😂منم گاهی سهممو میدم داداشم بخوره میگم سریع بخور من وسوسه نشم.یه ساعت بعدش ندامت از سرو کل ...

😂😂😂😂😂الان منم تو مرحله ندامتم

فکر بستنی تو فریزر نمیزاره بخوابممم.....طفلی هم تنهاست هم سردشه😪😪😌

بعدش من گفتم قلط میکنی.. از کی تاحالا برو عمتو بزن... الان زیاد حضور ذهن ندارم ولی یکی اون گفت یکی من گفتم یکی اون گفت یکی من گفتم یه دفعه ای دیدم کمر بندش رو در آورد اومد سمتم یکی دوتایی منو زد منم بی واکنش نموندم... رفتم با چند تا زدم روی سورتش باپام لگدش زدم.. بعد اون منو هلم داد سرم خورد به دیوار یه لحضه دنیا دور سرم چرخید... بعد من یه دامنو یه تیشرت تنم بود اومد حمله کرد طرفم دامنو در آورد تیشرتمو داشت در میاور تیشرتم پاره شد ولی اون رحم نکرد 

من تخیلاتم قویه همچین صحنه ای برام پیش بیاد حالا برای اینکه قاتل نشممممم اگه چایی دم دستم باشه پرت میکنم تو کله همسری جان ماهیتابه باشه همچنین کلاااااا هر چی باشه شترق  پرت میکنم در همین حین فرار و جیغ و کل زندگی میشکونم بره بخره تا هوس کتک زدن نکنه منهاییییی نواحی سوختگیش که ایجاد کردم 😂😂😂😂😂😂 طفلک همسری دلم سوخت خوبه هیچ وقت دست بزن نداره اگه داشت دمار از روزگارش در میاوردم  چیه وایستی کتک بخوری مگه شهر هرتع لباس در بیارهههههههههه 💁‍♀️💁‍♀️💁‍♀️💁‍♀️💁‍♀️ قابل قبول نیستتتتتت نچ نچ

همه زندگیم دخترم ❤❤❤وقتی بارون بباره  دیگه نمیخواهم با چتر زیر بارون راه برم غم عالم میاد توی قلبمممم دیگه بعد بارون زیبا نیست کی میتونه زیبایی بارون ببینه؟؟؟ همه رنگ هاااا شسته شده ......