2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اصلا اگر هم واقعیه پر انرژی منفیه آدم دلش میگیره کم غصه داریم

ولی جالب اینجاس این مسائل برامون جذاب ترن تا تاپیک های مفید و انرژی مثبت.همیشه چیزای منفی پربازدید میشه

فکر بستنی تو فریزر نمیزاره بخوابممم.....طفلی هم تنهاست هم سردشه😪😪😌

چرامن نمیتونم تصورکنم یکی منوبزنه منم وایستم نگاش کنم؟خداشاهده اگه فلج هم باشم یه حرکتی ازخودم دروکنم 

بخدا هرچی کتک بخورم طرف هم بایدبخوره

گندزدیدبه روزجمعه مون بااین تاپیک هاتون😑چه بزن بزنی بوده دیشب خداروشکرمن شوهرم خونه نبوددیراومدوتاالانم خوابه وگرنه منم تاپیک کتک میزدم

محمدشاهانم نفس مامان خیلی تنهام😭اندازه ی زمین واسمون هادلم برات تنگه پسرقشنگم چقدزودتنهام گذاشتی بعد۴سال اومدی فک کردم خوشبختیمون کامل شدباامدنت اماسهم من ازتوفقط۲ماه و۲۱روزبودمن اونقدرام که نشون میدم قوی نیستم برگردهمه کسم💔
شوار های سایت دیشب بعصی هاشون هار شدن لخت کردن و با سبم و کابل بابا همه شون دروع میگن مریض ان

الان بالاتر گفتم اصلا راست و دروغ ب کنار آدم ناراحت میشه خیلی انرژی منفی داره ی خاطره خوب ی تاپیک فان نمی زنن آدم غصه هاش یادش بره

Off از ۶/۱۹🙃💕

چند شب پیش رفتیم خونه مادر شوهرم.. ما هر وقت میریم خونه مادر شوهرم نمیدونم مادر شوهرم چی میگه که شوهر من که از گل بهم کمتر نمیگه تبدیل به حیوون میشه البته تا حالا منو نزده بود وفقط سرم داد میزدم.. منم تاجایی که میتونستم نمی‌رفتم خونه ی مادرشوهرم.. اما چند شب پیش پدر شوهرم مریض شد وما مجبور شدیم بریم ... وقتی از اونجا بر گشتیم دیدم شوهر رنگش قرررمزز قرررمزز بعد رفتم پیشش بغلش کردم بوسش کردم گفتم چی شده عزیزم.. اونم بهم گفت دست کثیفت رو بهم نزن... من خیلی تعجب کرده بودم و ناراحت بودم از دستش ولی نمیدونم چرا دوباره رفتم و بغلش کردم گفتم چرا عزیزم چی شده

من یبار شوهرمو از سه طبقه حل دادم پله هارو رفت پایین.. کتکم نزده تا حالا...اما فحش داد..مست بود...ح ...

خب اشتباه  كردي 

موافقم ك بايد موقع كتك خوردن دفاع كرد

ولي كنترل خشم رو خيلي قبول دارم

اصلا زدن رو ن براي زن ن براي مرد نميپسندم

فاجعست زدن

فعلا حرفي ندارم  ببينم بعدا چي ميشه حالا  
چند شب پیش رفتیم خونه مادر شوهرم.. ما هر وقت میریم خونه مادر شوهرم نمیدونم مادر شوهرم چی میگه که شوه ...

خوشم می اید استارتر ما را به برگ هایش هم حساب نمیکند . 😁😁😁😁

با دو دسته آدم نمی شود بحث کرد : بی سواد و با سواد (( سمفونی مردگان، عباس معروفی))
🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️ پاییزه هوا گرفتس سایتم پره تاپیک دلگیر

اخ گفتی دیروز انقدر دلم گرفت هوا ابری سردد همشم تو خونه😫

فکر بستنی تو فریزر نمیزاره بخوابممم.....طفلی هم تنهاست هم سردشه😪😪😌