2777
2789

چند شب پیش رفتیم خونه مادر شوهرم.. ما هر وقت میریم خونه مادر شوهرم نمیدونم مادر شوهرم چی میگه که شوهر من که از گل بهم کمتر نمیگه تبدیل به حیوون میشه البته تا حالا منو نزده بود وفقط سرم داد میزدم.. منم تاجایی که میتونستم نمی‌رفتم خونه ی مادرشوهرم.. اما چند شب پیش پدر شوهرم مریض شد وما مجبور شدیم بریم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مشخصه دروغه دروغگو دروغگو

نه مردهای وحشی هستن، یه دوستام شوهرش همینجوری میزدش آخرشم یبار با مجسمه زده بود تو سرش که ضربه مغزی شد رفت کما دوهفته بعد هم فوت کرد

مامانِ لیانا
حامی نمیخواد که..یه لگد میخوری دو تا باید بزنی حامی چیه دیگه..خودت باید گلیمتو بکشی بیرون از آب و ح ...

😂😂😂واي

گفتنش راحته زور ادم ب مرد عصباني ميرسه؟؟

من بچرم نميتونم بزنم چ برسه مرد

فعلا حرفي ندارم  ببينم بعدا چي ميشه حالا  
نه مردهای وحشی هستن، یه دوستام شوهرش همینجوری میزدش آخرشم یبار با مجسمه زده بود تو سرش که ضربه مغزی ...

یا خدااااا چقد وحشی😖😖😖😟

نفسم به نفساش بنده❣متاهل و متعهد به یک قلبم 👈A💞    ⛔زَخمِ دِلِت رو بِ هَر کَسی نَگو،این روز ها هَمه بانَمَک شُدَند🤫🤐دوست عزیز توهین کنی بد میشه برات از ما گفتن بود💥👊💥از تاپیکم خوشت نمیاد؟؟؟🤨🤨🤨کسی واست کارت دعوت نفرستاده.....😊😊با کامنتام مخالفی؟؟؟😒😒😒ریپ نکن عزززیززززم.....🙌در هر صورت حق توهین نداری اوکی؟🤟⛔⛔عاااااشق شکلاااات🍫،چیپس و ماست موسیر🍟،قارچ سوخاری🍄،چلو برگ🥩،نوتلا🍩،پاستییییل🍭و......هر چی از سنگ نرم تر باشه🥯🍔🍕🌭🍰🎂🍹🍻🍬🥧🍧🥮🥗🥙🍝�🥃🥐🍒🥞🍉شکموام خودتی🥵🥵🥵😋
ماشاالله هر دم ازین باغ بری می رسد  شوهری سایت امروز با سیم و کابل و هر چی بوده زناشون زو کشتن

یه مدت تاپیک داستان زندگی مد میشه.یه مدت خیانت.یه مدتم کتک از شوهر . 😬

فکر بستنی تو فریزر نمیزاره بخوابممم.....طفلی هم تنهاست هم سردشه😪😪😌
یه مدت تاپیک داستان زندگی مد میشه.یه مدت خیانت.یه مدتم کتک از شوهر . 😬

الان کتک از شوهر تو بورسه😁😁😁😁

نفسم به نفساش بنده❣متاهل و متعهد به یک قلبم 👈A💞    ⛔زَخمِ دِلِت رو بِ هَر کَسی نَگو،این روز ها هَمه بانَمَک شُدَند🤫🤐دوست عزیز توهین کنی بد میشه برات از ما گفتن بود💥👊💥از تاپیکم خوشت نمیاد؟؟؟🤨🤨🤨کسی واست کارت دعوت نفرستاده.....😊😊با کامنتام مخالفی؟؟؟😒😒😒ریپ نکن عزززیززززم.....🙌در هر صورت حق توهین نداری اوکی؟🤟⛔⛔عاااااشق شکلاااات🍫،چیپس و ماست موسیر🍟،قارچ سوخاری🍄،چلو برگ🥩،نوتلا🍩،پاستییییل🍭و......هر چی از سنگ نرم تر باشه🥯🍔🍕🌭🍰🎂🍹🍻🍬🥧🍧🥮🥗🥙🍝�🥃🥐🍒🥞🍉شکموام خودتی🥵🥵🥵😋
چند شب پیش رفتیم خونه مادر شوهرم.. ما هر وقت میریم خونه مادر شوهرم نمیدونم مادر شوهرم چی میگه که شوه ...

استارتر ببخش وسط تعلیق سینماییت.

تاپیک قبلیت رو خوندم کلا به قول دوستمون شفای عاجل

@tatijun  

با دو دسته آدم نمی شود بحث کرد : بی سواد و با سواد (( سمفونی مردگان، عباس معروفی))