2777
2789
عنوان

لکه بینی طولانی قبل و بعد از پریود

| مشاهده متن کامل بحث + 64824 بازدید | 85 پست
ان شاءالله زودتر خوب بشی ولی اگه برای لکه بینی اذیتی خودت به دکتر اصرار کن، دانشگاه علوم پزشکی خرم آ ...

اره باید باهاشون حرف بزنم ببینم چی میشه

داغونم از لکه بینی

یه حرف قشنگ تو، ممکنه روز یه نفر رو بسازه.🥰

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اگه دسترسی داشتی بری تهران یا شیراز یه سر برو پیش دکتر اصف جاه یا البرزی اونا دیگه حرف اول و اخرو می ...

ممنون عزیزم

شما خوب شدی ؟

منم از ۳۰ و ۳۱ شهریور لکه بینی داشتم بعد ۱ مهر پریود شدم بعدش تا ده روز خونریزی طول کشید تا ۱۹ مهر لکه بینی که گاهی خونی بود و اکثره قهوه ای حالا از دیروزم پریودم انگار چون حالت خونریزیه ولی خیلی کم حالا نمیدونم خ نریزیه یا نه من کیست تخمدان دارم ۷ روز استروزن و ویتامین کا و... استفاده کردم خوب نشدم دیروز رفتم دکتر گفت تشخیص نمیدم چته باید سه هفته دارو نخوری بری سونو وازینال الانم بشدت بیحالم 

شما خوب شدی ؟درمان خانگی انجام دادی تا حالا نتیجه داده باشه؟

شما خوب شدی ؟ منم از ۳۰ و ۳۱ شهریور لکه بینی داشتم بعد ۱ مهر پریود شدم بعدش تا ده روز خونریزی طول ک ...

سلام عزیزم

نه والا خوب نشدم

رفتم دکتر ۴ تا آمپول استروژن برام نوشت چون گفتم به قرص ال دی حساسم.

الان چهارمی رو تازه زدم ولی هنوز خونریزیم قطع نشده.

منم بی حالم از بس خون ازم رفته، آمپول هم که میزنم عین مرده ها میشم. حالا باز میخوام برم پیش دکتر ببینم چی میگه

درمان خانگی انجام ندادم.

ایا سونو شکم با واژینال فرق داره شما تو سونو شکمتون پلیپ هاتون مشخص بوده ؟یا از طریق وازینال متوجه ش ...

سونو واژینال خب فرق داره، دستگاه رو میفرسته داخل واژن، یبار انجام دادم 

اونجام گفتن بیشتر به میوم میخوره و داخل حفره ی رحم هست

دکتر گفت فعلا باهاش کاری نداریم

ولی خب برا من مشکل ساز شده 

ایا سونو شکم با واژینال فرق داره شما تو سونو شکمتون پلیپ هاتون مشخص بوده ؟یا از طریق وازینال متوجه ش ...

من تو سونوی شکمی هم میومم مشخص بود

من تو سونوی شکمی هم میومم مشخص بود

منم شرایطم مثل شماست تقریبا کلافه شدم از دست خونریزی و لکه بینی الان ۲۴ روز شد .

ایشالله زودتر خوب بشی ممنون جواب دادی 

البته منظورم از تفاوت سونو وازینال این بود که جواب سونو وازینالتون با سونو شکمی تون یکی بود؟ منظورم جواب بود

میمومتون چه اندازه ایه من نمیدونم میوم دارم یا نه دکتر چی گفت 

دکتر من که دارو نداد گفت برو سه هفته بعد سونو واژینال بده بعد بیا ببینم چیه اخه منم استرومارین ۷ شب خوردم گفت اثر داروها از بین باید بره انگار نمیسازه به کسی این استروزن نمیدونم دکترا چرا میدن چون منم بند نیومد خونریزیم با اون

منم شرایطم مثل شماست تقریبا کلافه شدم از دست خونریزی و لکه بینی الان ۲۴ روز شد . ایشالله زودتر خوب ...

ممنون عزیزم انشاءالله خودت هم به زودی جسم و روحت خوب بشه

جواب هر دو یکی بود. میوم من ۱۰_۱۲ میل هست

آره ظاهرا

من پوستم کنده شد ۴ تا پروژسترون زدم و هیچی نشد

حلال کن خیلی سوال میکنم از بس نکرانم 

این چه حرفیه عزیزم

راحت باش

مگه میخوام کوه بکنم

والا علت این مشکلات همش استرس و عصبانیته

من دو ماه گذشته تنش زیادی داشتم

این چه حرفیه عزیزم راحت باش مگه میخوام کوه بکنم والا علت این مشکلات همش استرس و عصبانیته من دو م ...

منم تحت استرس شدیدی بودم شایدم از اونه ولی خب منم کیست دارم مرسی که جوابمو میدین اگه ممکنه اینجا با هم ارتباط داشته باشیم اینجور بهم امید میدیم ایشالله زود هر دو مون خوب بشیم 

خب خدا رو شکر که جواب هر دو سونوتون یکی بود خیالم راحت شد ممنون

منم تحت استرس شدیدی بودم شایدم از اونه ولی خب منم کیست دارم مرسی که جوابمو میدین اگه ممکنه اینجا با ...

خواهش عزیزم

اره تبادل نظر خوبه

من زنگ زدم مطب دکتر، گفتم دوباره بیام یا نه

گفت که فعلا صبر کن اگه قطع نشد دوباره بیا سونو واست بنویسه

دیگه نمیدونم