2777
2789
عنوان

رژیم یخ چیه

129 بازدید | 11 پست

جایی خوندم فلیکس رژیم یخ گرفته راجبش گفتم تحقیق کنم ولی چیزی دستگیرم نشد کسی راجبش میدونه یا گرفته؟؟

پر از خالی   ARMY                                                  i love you suga

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ژریم یخ یا همان رژیم غذایی سرد، بر این اصل استوار است که خوردن غذاهای سرد می‌تواند به بدن در سوزاندن کالری بیشتر کمک کند. ایده اصلی این است که بدن برای هضم و گرم کردن غذا به دمای بدن، باید انرژی بیشتری مصرف کند.

نکات اصلی رژیم یخ:

افزایش سوخت‌وساز: طرفداران این رژیم معتقدند که بدن برای گرم کردن غذا و نوشیدنی‌های سرد، کالری بیشتری می‌سوزاند و همین امر به کاهش وزن کمک می‌کند. تغذیه سالم: معمولاً در این رژیم، مصرف مواد غذایی سالم و کم‌کالری مانند سبزیجات، میوه‌ها و پروتئین‌های بدون چربی توصیه می‌شود. نوشیدن آب سرد: نوشیدن آب سرد و حتی اضافه کردن تکه‌های یخ به آن، یکی از بخش‌های مهم این رژیم است. تمرینات ورزشی: همراه با رژیم، انجام تمرینات ورزشی نیز برای رسیدن به نتیجه مطلوب توصیه می‌شود. 

آیا این رژیم موثر است؟

در مورد اثربخشی این رژیم، نظرات متفاوتی وجود دارد. اگرچه بدن برای گرم کردن غذا و نوشیدنی‌های سرد انرژی مصرف می‌کند، اما میزان این انرژی بسیار کم است و نمی‌تواند به تنهایی باعث کاهش وزن چشمگیری شود. کاهش وزن در این رژیم بیشتر به دلیل مصرف غذاهای سالم و کم‌کالری و همچنین افزایش فعالیت بدنی اتفاق می‌افتد.

همچنین، باید به این نکته توجه کرد که این رژیم ممکن است برای همه افراد مناسب نباشد. برخی افراد با خوردن غذاهای بسیار سرد دچار مشکلات گوارشی می‌شوند. بنابراین، قبل از شروع هر رژیم جدیدی، بهتر است با یک پزشک یا متخصص تغذیه مشورت کنید.

🧿💍اول ازتون میخوام برای رسیدن به خواسته ام دعااا کنید 🤍علی جانم عشقولی من😘😙 دختر زمستان ❄عاشق دریام عاشق آرامش دریاممم نهنگ تنها موجود مورد علاقه منه🐋عاشق قدم زدن زیر بارونم بپرم برقصم بگردم و لباسام کثیف بشه 😅دیگه عاشق گلم ذوق مرگ میشم یکی بهم گل بده 🌹از بی توجهی بدم میاد چون خیلی بهم بی توجه ایی شده تا حالا به هیچکی بی توجه ایی نکردم 🙃عاشق موهای بلندم موهای منم بلنده ولیییی دوس دارم بلند تر باشه 😅عاشقققققق نی نی ا مخصوصاااا دوقلو مخصوصا پسر دختر باشن اوخدااااا بخورمشون🥺😍۱۴۰۴ قراره بهترین سال زندگیم باشه اومدن عشقم عقدم و خیلی اتفاق هاش شاد دیگه😅زن داداشمو خیلی دوسش دارم واقعاااا لایق خوشبختی میشه دعااا کنید کار داداشم جور بشه زندگیشون قشنگ بشه🥺خواهرزاده هام عشقمن دنیامن زندگیمن دوسشون دارم عشق های خاله 😘😘😘خواهرام هم درد گرفته ها خیلی با هم خوبن من موندم وسط شون یبار نشد منو ببینن 😅🙃راستی من یه دنیای خیالی با یه خانواده خیالی و یه شوهر خیالی دارم که خیلی خر پولن🤣🤣🤣 تنها راه اتصال من به اونا فقط آهنگه 😅تنها کسی که باهاش حرف میزنم خودمم خودم هم به خودم راه حل نشون میدم و خودمم خودمو آروم میکنم 🤦‍♀️🤦‍♀️۱۴۰۴/۲/۱۹ عقد کردیم منو و علی زندگیم 😍از وقتی تو اومدی زندکی داره روی خوش خودشو بهم نشون میده 🥲انگار خدا واسه همه عذابی که کشیدم یه علی فرستاده منو زنده نگهداره 

ژریم یخ یا همان رژیم غذایی سرد، بر این اصل استوار است که خوردن غذاهای سرد می‌تواند به بدن در سوزاندن ...

اهان ممنون راجبش نمیدونستم 

پر از خالی   ARMY                                                  i love you suga