2777
2789
عنوان

خوشبحالتون تهران زندگی میکنید

507 بازدید | 45 پست

چند باری اومدم تهران گشتم تو این دو سه سال اخیر

انگار ی عمر زندگی میکردم اینقدر دلم تنگ میشه واسه همه چیش😐

اخه خودمون شهر کوچیکی هستیم

کلا تهران برام یه حال هوای دیگ داشت همه تو جنب و جوش در حال رفت و امد ادمای جور واجور جاهای جدید حسه زندگی میداد  

کاش تهران بودم

لطفا برای اینکه رابطم با عشقم درست شه و ازدواج کنیم دعا کنید.                                                                             کاش یه روز تاپیک بزنم و بگم بالاخره شد. :)

تهران چخبره؟

توکل چیست:توکل بر خدا این است که بدانی مخلوق خدا نه سودی به تو می رساند نه ضرری .وازغیرخداکاملا مایوس و ناامید شوی(جبرئیل)،،،/جایی که راه نیست خداوند شاهراه می گشاید/لطفا برای هر کار خوبی که انجام میدی به هیچ کس نگو خودت هم خوبیت رو فراموش کن اینجوری قشنگتره....ودر آخر در این دنیا هیچ اتفاقی، اتفاقی،اتفاق نمی افتد 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

تهران چخبره؟

خبر خاصی نیست

میگم دوسش دارم

باحاله حسه خوبی میده زندگی کردن توش 

مردمشم دوست داشتم

لطفا برای اینکه رابطم با عشقم درست شه و ازدواج کنیم دعا کنید.                                                                             کاش یه روز تاپیک بزنم و بگم بالاخره شد. :)

وای من اصلا شلوغی و بزرگی تهران و دوس ندارم

شاید کلافه کننده باشه اما دل تنگش میشی

خسه زندگی میده اینجور شهرا

وااای نگوووو

متنفرم از شهرهای صنعتی و شلوغ

من خودم با اینکه شمال تو یه شهرستان بزرگ زندگی میکنم

اووونقدر دلم میخواد برم یه جای سرسبز کوچیکتر. اونجاها بوی زندگی میده🥰

وقتی خداوند شبان من است از که بترسم🕊🎚⛪ای پدر ما که در آسمانی......نام تو مقدس باد.پادشاهی  تو بیاید،اراده ی تو آنچنان که در آسمان است در زمین نیز جاری شود.نان کفافه ی مارا امروز بده،قرض های ما را برما ببخش.....چنان که ما نیز قرض داران خود را میبخشیم.مارا در آزمایش نیاور،بلکه از شریر رهایی ده.زیرا پادشاهی و قوت جلال تا ابد از آن توست.آمین✝️📿برای آنها که شما را آزار میدهند،دعای خیر نمایید متی۴۵:۵(اولین کاربری ۱۳۹۶)مسیحی آریایی هستم، مستدام باد ایران کوروش.

خبر خاصی نیستمیگم دوسش دارمباحاله حسه خوبی میده زندگی کردن توش مردمشم دوست داشتم

مردمش که همه تهرونی نیستن 

کل ایران جمع شدن تو تهران 

تهرانیا اصیل خیلی کم هستن اکثرا رفتن خارج کشور 

یامحله ها خاص زندگی میکنن

توکل چیست:توکل بر خدا این است که بدانی مخلوق خدا نه سودی به تو می رساند نه ضرری .وازغیرخداکاملا مایوس و ناامید شوی(جبرئیل)،،،/جایی که راه نیست خداوند شاهراه می گشاید/لطفا برای هر کار خوبی که انجام میدی به هیچ کس نگو خودت هم خوبیت رو فراموش کن اینجوری قشنگتره....ودر آخر در این دنیا هیچ اتفاقی، اتفاقی،اتفاق نمی افتد