2777
2789
عنوان

لکه بینی طولانی قبل و بعد از پریود

| مشاهده متن کامل بحث + 64825 بازدید | 85 پست
اخه من سونو شکم دادم حالا سه هفته دیگه واژینال میدم واسه همین نگران بودم 

ترسی نداره عزیزم

فقط شکل انجامشون فرق میکنه

سونو واژینال دقیق تره، ولی خب بنظرم خیلی نتیجه هاشون فرق نمیکنه

یه حرف قشنگ تو، ممکنه روز یه نفر رو بسازه.🥰
منم تحت استرس شدیدی بودم شایدم از اونه ولی خب منم کیست دارم مرسی که جوابمو میدین اگه ممکنه اینجا با ...

ببخشید عزیزم دیشب خوابم برد

همه مشکلات ما از این فشار عصبی و استرس لعنتیه

کاش میشد خودمونو رها کنیم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خواهش عزیزم اره تبادل نظر خوبه من زنگ زدم مطب دکتر، گفتم دوباره بیام یا نه گفت که فعلا صبر کن اگه ...

خب پس به شما هم همینو گفتن که صبر کن اگه نشد بیا سونو بده والا نمیدونم چیه تشخیص نمیدن من فقط میترسم نکنه سرطان باشه تابحال اینجوری نبودم اخه خیلی نا امیدم 

ببخشید عزیزم دیشب خوابم برد همه مشکلات ما از این فشار عصبی و استرس لعنتیه کاش میشد خودمونو رها کنی ...

خواهش میکنم اشکال نداره ممنون که جوابمو میدی من که امروز یکم بیشتر شد خونریزیم خدا کنه کم کم قطع بشه 

اینجا منو هم در جریان روند درمان و خونریزیت بزار منم هر چی شد میام میگم ممنون❤💙

خب پس به شما هم همینو گفتن که صبر کن اگه نشد بیا سونو بده والا نمیدونم چیه تشخیص نمیدن من فقط میترسم ...

عزیزم نترس، فکرای منفی هم نکن

بهت قول میدم امش بخاطر استرس و فشار عصبیه

من خودم تابستون امسال خیلی عصبی بودم نتیجه ش این شد.

الان خونریزیم دوباره مث دوران پریودی شده. احساس میکنم پریود این ماهم شروع شده.

احتمال میدم آمپولا کار خودشونو کردن. شاید وقتی تمیز بشم پریودم دوباره منظم بشه.

خواهش میکنم اشکال نداره ممنون که جوابمو میدی من که امروز یکم بیشتر شد خونریزیم خدا کنه کم کم قطع بشه ...

خواهش عزیزم

چشم حتما

نگرانیا رو کنار بذار خدا بزرگه

۱۰ سال دیگه حسرت میخوریم که چرا الان انقد خودمونو اذیت کردیم

عزیزم نترس، فکرای منفی هم نکن بهت قول میدم امش بخاطر استرس و فشار عصبیه من خودم تابستون امسال خیلی ...

دقیقا منم مثل شما خونریزیم از دیشب زیادتر شد با دلدردای مثل پریودی خدا کنه بعد از این دوره پاک بشیم منم فکر کنم پریود شدم 

خواهش عزیزم چشم حتما نگرانیا رو کنار بذار خدا بزرگه ۱۰ سال دیگه حسرت میخوریم که چرا الان انقد خود ...

خدا کنه همینطور باشه دوستم انشالله همه چی با خوشی تموم بشه هر دومون سالم باشیم و یه روز بیاد که این روزا اصلا یادمون نباشه 

دقیقا منم مثل شما خونریزیم از دیشب زیادتر شد با دلدردای مثل پریودی خدا کنه بعد از این دوره پاک بشیم ...

انشاءالله

فک کنم با آمپولا هورمون هامون تنظیم شدن

خدا کنه همینطور باشه دوستم انشالله همه چی با خوشی تموم بشه هر دومون سالم باشیم و یه روز بیاد که این ...

انشاءالله 

حتماً همینطوره