2777
2789
عنوان

لکه بینی طولانی قبل و بعد از پریود

64806 بازدید | 85 پست

سلام بچه ها

من ماه گذشته کلی لکه بینی بعد از پریودم طول کشید. رفتم دکتر بهم قرص اتیسترون که مشابه ال دی هست داد. اونا رو خوردم لکه بینیم قطع شد ولی پریود این ماهم بدتر از ماه قبل شد.

یه هفته قبلش لکه بینی داشتم، بعد از تموم شدن خونریزی اصلیم هم هنوز لکه بینیم تموم نشده. حتی گاهی لخته یا خون تازه هم می بینم. الان سه هفته هست که درگیرم.

تو رو خدا اگه راهی بلدین بهم بگین

پولیپ رحم هم دارم ولی تا قبل از این با پریودم مشکلی نداشتم. فشار عصبی هم داشتم ولی در حال حاضر خوبم.

یه حرف قشنگ تو، ممکنه روز یه نفر رو بسازه.🥰

پولیپت چند میله؟ دکتر نگفت جراحی کن؟ منم لکه بینی دارم و دوشنبه هیستروسکوپی دارم ان شاالله که به خیر بگذره و خوب بشم!

تعجیل در فرج امام زمان (ع) صلوات. خدایا نایب به حق امام زمان و زعیم شیعه امام خامنه ای عزیزم رو تا ظهور حجت در پناه خودت حفظ کن و دشمنان کشورم رو یا هدایت کن یا نابود. خدایا منو تو ظهور امام زمانت سهیم کن، آرزومه دنیای بعد از ظهور حجتت رو ببینم ان شاءالله   

پلی کیستیک نیستی؟؟

زخاک من اگر گندم برآید،از آن گندم اگر نانی پزی مستی فزاید!                                                                     منم مستی و اصل من می عشق؛بگو از می ب جز مستی چ آید؟

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

پولیپت چند میله؟ دکتر نگفت جراحی کن؟ منم لکه بینی دارم و دوشنبه هیستروسکوپی دارم ان شاالله که به خیر ...

دکتر گفت چون هنوز باردار نشدی نباید درش بیاری، گفت مشکل ایجاد میکنه درش بیاری

فک کنم ۱۰،۱۱ میل  بود

شما بچه داری؟

من تا حالا لکه بینی قبل پریود نداشتم ولی منم این ماه 1 هفته اس لکه بینی دارم تاحالا سابقه لکه بی نی نداشتم فک کنم به خاطر تغییر آب  هواس

psychometrist.ir معتبرترین تست های روانشناسی , شخصیت شناسی, افسردگی و اضطراب, ازدواج
من تا حالا لکه بینی قبل پریود نداشتم ولی منم این ماه 1 هفته اس لکه بینی دارم تاحالا سابقه لکه بی نی ...

اخه واسه من خیلی طولانی شده

هم قبل و هم بعدش

دکتر گفت چون هنوز باردار نشدی نباید درش بیاری، گفت مشکل ایجاد میکنه درش بیاری فک کنم ۱۰،۱۱ میل &nbs ...

نه منم نابارورم، به دکترم گفتم بخاطر لکه بینی اذیتم گفت بیا درش بیارم، برای من دو تا ۵ میله! من از چندتا دکتر پرسیدم میگن زیر ۷ میل عملش واجب نیس ولی در بیاری هم برای بارداری مشکلی ایجاد نمی کنه! برو دربیار اگه اذیتی

تعجیل در فرج امام زمان (ع) صلوات. خدایا نایب به حق امام زمان و زعیم شیعه امام خامنه ای عزیزم رو تا ظهور حجت در پناه خودت حفظ کن و دشمنان کشورم رو یا هدایت کن یا نابود. خدایا منو تو ظهور امام زمانت سهیم کن، آرزومه دنیای بعد از ظهور حجتت رو ببینم ان شاءالله   
چرا هستم ولی هیچ وقت اینجوری نبودم. همیشه پریودم منظم بوده

گاهی پیش میاد این لک بینیا

باید ورزش منظم داشته باشی وتغذیه صحیح

زخاک من اگر گندم برآید،از آن گندم اگر نانی پزی مستی فزاید!                                                                     منم مستی و اصل من می عشق؛بگو از می ب جز مستی چ آید؟
نه منم نابارورم، به دکترم گفتم بخاطر لکه بینی اذیتم گفت بیا درش بیارم، برای من دو تا ۵ میله! من از چ ...

والا دفعه قبلی با جدیت رفتم که درش بیارم ولی دکتر موافق نبود گفت کوچیکه.

واقعا اذیتم اصلا از این بی نظمی حالم گرفته شده

تا حالا فکرم درگیر بچه بود حالا اینم اومده روش

شما مشکلت چیه؟

ممنون عزیزم 

خواهش میکنم عزیزم 😍

والا دفعه قبلی با جدیت رفتم که درش بیارم ولی دکتر موافق نبود گفت کوچیکه. واقعا اذیتم اصلا از این بی ...

من والا هم خودم هم شوهرم سالمیم ولی خدا ۲ ساله برامون نخواسته! دکترت رو عوض کن خب، پیش چند تا دکتر دیگه هم برو! ۱۰ میل کوچیک هم نیست! دکتر من میگه گاهی تا ۱۵ میل هم مشکلی برای فرد ایجاد نمی کنه پس نیاز به جراحی نداره ولی اونی که مشکل مثل پریود دردناک و شدید یا لکه بینی داره جراحی براش می کنن، شما تهرانی؟

من والا هم خودم هم شوهرم سالمیم ولی خدا ۲ ساله برامون نخواسته! دکترت رو عوض کن خب، پیش چند تا دکتر د ...

نه من خرم آبادم

من اصفهان هم رفتم پیش دکتر متخصص، اونم گفت هیچ مشکل حادی نداری فقط متفورمین بهم داد.

که افاقه نکرد. گفت فعلا با پولیپت هم کاری نداریم.

من هم خودم مشکل دارم هم شوهرم ضعیفه

نه من خرم آبادم من اصفهان هم رفتم پیش دکتر متخصص، اونم گفت هیچ مشکل حادی نداری فقط متفورمین بهم داد ...

ان شاءالله زودتر خوب بشی ولی اگه برای لکه بینی اذیتی خودت به دکتر اصرار کن، دانشگاه علوم پزشکی خرم آباد برو پیش هیئت علمی زنان، شاید قبول کنه! چون آموزشی هم هست هزینه اش خیلی کمه