2777
2789

😄

سلام خانوما . من بخاریمو وصل نکردم هنوز. امروز میخوایم وصل کنیم سه ساله که کرفتیمش نشستیم .خونه آپارتمانی خشک نمیشه چجوری تمیزش کنم خیالم راحت باشه از روزنه هاش‌ بیزحمت تجربیاتتون رو بگید برام. ممنون

میگن روز قیامت نی نی یارا رو میارن ب صف میکنن ازشون میپرسن ب کدامین گناه این کاربری رو میترکوندین ؟! اونوقت من قیامت ب پا میکنم 😕😏😄

چ شهری هستی؟ایقد هواتون سرده ؟

بنام خدا هیچ جای دنیا نجف علی نمیشه ...حسین جان سلام من برتوباد درتک تک روزهاکه جهان هست ماه وخورشیدهست اسمان هست امامن نیستم.  یارب صبرمرامعجزه کن❤️ب کوری دوچشم دشمنانش فقط حیدرامیرالمومنین است  انتظارپرازرنج است.وفراموش کردن رنج اور است .امارنج بلاتکلیفی ازهرچیزی بیشتراست.هیچ چیز به اندازه ادب.احترام وذات خوب نمیتونه به کسی زیبایی واعتبارببخشه 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

موقع جمع کردنش یه پلاستیکی چیزی بپیچ دورش تمیز میمونه با دستمال تمیز کن میتونی درزاشو جاروبرقی هم بکشی

السلام علیک یا ربیع الانام و نضرة الایام                              سلام بر تو ای بهار خلایق و خرمی روزگاران                               بهار۱۴۰۲
وای خدای من ما شب و روز کولر میزنیم‌ اگه یه وقت خاموش بشه میتزکیم‌از‌گرما🥴

ما الان هم شوفاژا روشنن هم بخاری بازم سرده

السلام علیک یا ربیع الانام و نضرة الایام                              سلام بر تو ای بهار خلایق و خرمی روزگاران                               بهار۱۴۰۲
چ شهری هستی؟ایقد هواتون سرده ؟

تهرانم. بچه کوچیک دارم .سرد شده

میگن روز قیامت نی نی یارا رو میارن ب صف میکنن ازشون میپرسن ب کدامین گناه این کاربری رو میترکوندین ؟! اونوقت من قیامت ب پا میکنم 😕😏😄
ای دااااد یعنی تاااا نزدیکای عید بخاری روشنه؟ ما اینجا آخرتی آبان بخاری روشن میکنیم تا عید😆

کجایی شما ؟

تهرانم. بچه کوچیک دارم .سرد شده

خوشبحالتونوما ک گولرمیزنیم 

بنام خدا هیچ جای دنیا نجف علی نمیشه ...حسین جان سلام من برتوباد درتک تک روزهاکه جهان هست ماه وخورشیدهست اسمان هست امامن نیستم.  یارب صبرمرامعجزه کن❤️ب کوری دوچشم دشمنانش فقط حیدرامیرالمومنین است  انتظارپرازرنج است.وفراموش کردن رنج اور است .امارنج بلاتکلیفی ازهرچیزی بیشتراست.هیچ چیز به اندازه ادب.احترام وذات خوب نمیتونه به کسی زیبایی واعتبارببخشه 

ای دااااد یعنی تاااا نزدیکای عید بخاری روشنه؟ ما اینجا آخرتی آبان بخاری روشن میکنیم تا عید😆

شما کجایی هستی؟ نه بابا هرسال ما هم از آبان روشن میکردیم امسال زودتر سرد شد

بااسپری ودستمال تمیزکن.منم نمیشورم

چجوری دستمال کنم اون روزنه ها که شعله میده .اونحا رو‌موندم چجور تمیز کنم