2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من پرودرما دارم خوبه...از مدیلن کسی استفاده کرده؟؟ چطوره؟؟؟

چند وقته استفاده میکنید?مدیلن هیدروکینون دارا خوب نیست من زدم بی تاثیره

برای شادی روح پدرم صلوات ممنون🙏
چند وقته استفاده میکنید?مدیلن هیدروکینون دارا خوب نیست من زدم بی تاثیره

من یه ماهه استفاده میکنم...واقعا بی تاثیره؟؟؟ من برای روشن کنندگی میخوام یعنی روشن کننده نیست؟؟؟

اعتقاداتت را برای خودت نگهدار و انسانیت را به تمام دنیا نشان بده!
من یه ماهه استفاده میکنم...واقعا بی تاثیره؟؟؟ من برای روشن کنندگی میخوام یعنی روشن کننده نیست؟؟؟

واسه من که بود

من راسن استفاده میکنم خیلی بهتر از مدیلنه

ولی کامل لکه های صورتم نرفته ,لک که نه ککو مک کوچیکه

واسه من که بود من راسن استفاده میکنم خیلی بهتر از مدیلنه ولی کامل لکه های صورتم نرفته ,لک که نه کک ...

اهان روشن کننده هم هست؟؟؟

اعتقاداتت را برای خودت نگهدار و انسانیت را به تمام دنیا نشان بده!
اهان روشن کننده هم هست؟؟؟

بله پوستم روشن تر کرده..یکی از تاپیکهام در مورد پوسته بخون..درمارولر و این کرم و کرم ابرسان کامان میزنم خیلی بهتر شده پوستم..ماسک خاک رس هم عالیه و صابون زردچوبه لیدی مکس..ولی درمارولر خیلی خوبه

خودتون استفاده کردین  خوب بوده  چند وقت؟

محصولات نفیس خوبن در کل

عزیزم اول باید ببینی این لکها چن وقته رو صورتتن اگ زیر 6ماهه ک با محصولات قیمت مناسب تر رفع میشه ولی اگ بیشتره با پک ضد لک mnd رفع میشن

هرکرمی استفاده کردی حتما ازاین هم استفاده کن اول بعدازهرآرایش صورتت رو بافوم بشور بعدازاین اون استفاده کن معجزه میکنه

شهر از دور قشنگه......آدماش از دورتر.......
هرکرمی استفاده کردی حتما ازاین هم استفاده کن اول بعدازهرآرایش صورتت رو بافوم بشور بعدازاین اون استفا ...

ممنون عزیزم چند وقت استفاده کردی نتیجه داد؟