2777
2789
چند وقت عزیزم؟

من دقیق بعد دوهفته تاثیر ش دیدم هرکه میدید میگفت خوب شدی دوماه کامل استفادا کردم

رو گونهه هام لکه افتاب بود دیگه سیاه  شده بود با پنکیک کرم پودر با پوشانتدگی بالا مشخص بود

اول یک شب درمیان رو لکه زدم تا یکفته بعد هر شب  دوهفته بعد دوهفته شزوع کردم کل صورتم زدم تا دوماه

البتع اخر شب بزنی که برق بعدش خانوش کنی صبح بشوری طصدافتاب بدون رنگدانه بزنی تاثیرش بیشتر

من ضدافتاب بایودرما مدل اسپات گرفتم خودش درمانی ضد لک اونم البته اصلش

ممنون عزیزم چند وقت استفاده کردی نتیجه داد؟

من دوستان استفاده کردن خیلی راضی بودن منم تازه برای خودم سفارش دادم ولی محصولات بایودرما عالی هستن

شهر از دور قشنگه......آدماش از دورتر.......

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من دقیق بعد دوهفته تاثیر ش دیدم هرکه میدید میگفت خوب شدی دوماه کامل استفادا کردم رو گونهه هام لکه ا ...

ببخشید هیدروکینون نداره

ممنون عزیزم جواب دادی🌹ツ

برای شادی روح پدرم صلوات ممنون🙏

معرفی کرم ضد لک ایرانی : https://namnak.com/Anti-stain-cream.p76101

من اینو ⬆️خوندم. میگه برای استفاده از کرمهای ضد لک باید پکیج درمانی استفاده کنین کلا نظرم برگشت. 

اینم خواص روغن کرچک برای لک

بگردین زیاد هست. 

🙄🙄🙄🙄🙄🙄🙄🙄🙄🙄

سلام دوستان.

من خودم بیوتی تراپیستم و تقریبا با همه برندهای ایرانی و خارجی کار میکنم. با محصولات نفیس هم کار میکنم. من فوق العاده حساسم توی معرفی محصول به مشتری هام. و قبلش خودم یا اطرافیانم میدم تست کنن‌.

من اول کار یه سری محصولات از نفیس گرفتم تست کردم که میتونم بگم بعضی هاش متوسط بود، بعضی هاش ضعیف بود، بغضیهاشم خداییش خوب بود. از جمله پک ضدلکش که من برا مشتریهام سفارش میدم و جوابدهیش خیلی خوبه و‌ همه راضین. 

گفتم صادقانه بگم شاید کسی بدردش بخوره. 

فقط طرز استفاده ش خیلی مهمه حتمن از مشاورشون بخواین دقیق بهتون توضیح بدن.

موفق باشید

سلام دوستان. من خودم بیوتی تراپیستم و تقریبا با همه برندهای ایرانی و خارجی کار میکنم. با محصولات نف ...

سلام گلم میشه بگین مدونا ضعیف هستن چون من مشاوره ام و نمی خوام محصول ضعیف که جای کار داره بدم.به مشتری

[QUOTE=177686072]سلام دوستان. من خودم بیوتی تراپیستم و تقریبا با همه برندهای ایرانی و خارجی کار میکنم. با محصولات نف 

سلام وقتتون بخیر
ببخشید میخاستم در مورد پک ضد لک نفیس ازتون مشاوره بگیرم.
من صورتم کک و مک داره آیا این پک تاثیری در درمان داره؟ با توجه به اینکه من مدام ضد آفتاب میزنم و کک و مک های صورتم خیلی کمتر شدن.

ممنون🌹🌹🌹

QUOT

سلام بچه ها ، یه سرم ضد لک و روشن کننده و آبرسان خیلی قوی بهتون معرفی می کنم ، عالی هست از هر نظر ، من استفاده کردم به شدت راضی بودم ، کانادایی هست ، لینکش رو براتون میزارم

سلام من کرم ضد لک ویکتوریا زدم با صابون زردچوبه همراه بود خیلی خوب و عالی شده پوستم،چند ماه میگذره برگشت هم نداره ،برای خواهرام هم سفارش دادم،خواستین شماره کسی ک سفارش میگیرم ازش واستون می زارم