2777
2789

واقعا خواهر عروسم و نمی‌دونم اصلا باید چیکار کنم🥲 

اما با قیمتای الان فکر می‌کنم حدقل یه لباس مجلسی مناسب بالای ۵،۶ تومن بشه.

برآی آنها تنهآ نشآنه حیآت،،بخآر گرم نفس هآیشآن است..🖤                                                           عادت، بی‌رحم‌ترین زهر زندگی‌ست. زیرا آهسته وارد می‌شود، در سکوت، کم‌کم رشد می‌کند و از بی‌خبری ما سیراب می‌شود و وقتی کشف می‌کنیم که چطور مسموم ِ آن شده‌ایم، می‌بینیم که هر ذرهٔ بدنمان با آن عجین شده است، می‌بینیم که هر حرکت ما تابع شرایط اوست و هیچ داروئی هم درمانش نمیکند..                                                                           "چیز های بزرگ شروع کوچیکی دارن🔓🌱".                                 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من میرم کرایه میکنم به نظرم چون خریدنش هم هزینه اش زیاد میشه هم بعد عروسی به دردم نمیخوره نگهش دارم

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲

فقط یه خواهر دارم اونم قُلمه🥹

اگه عروس شه اگه خرج لباس و ارایش اون بشه مثلا 200میلیون 

منم همونقدر خرج میکنم😅

وی اپی ترررررررین پکیج میکاپ شنیون 

گرونترین و خفنترین لباس موجوود تو مزونا احتمالا کرم رنگ 

ای خدااا میشه یعنی🥹

چ رنگی

لباس مجلسی اینجوری نیست که از قبل انتخاب کنی

باید تن بزنی

من خودم به قصد خرید رنگی رفتم بازار

یه آبی فوق العاده شیک تن مانکن دیدم ، اونو پسندیدم

ولی دیدم بهم نمیاد

مشکی پوشیدم ، دیدم تو تن خیلی شیکه

خدا کنه سلام واقعا ۷۰ تا ثواب داشته باشه خیلی روش حساب کردم در واقع تنها توشه ی آخرتمه 😁