2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حالا اون زن شوهر کی بودن

ب اسم کاربریم نخندین چون میخواستم بنوسیم پوران و نمونه اش شد این چیزی ک میخونید برای حاجت دل من وخودتون وظهور امام زمان  صلوات یاحمد بخونید  ممنون

نبايد با ماست به مادر شوهر و شوهرت خجالت ميدادي. برنج و سالاد ميخوردي يكم بعد ميگفتي سير شدم. 

ببينم تورو...👀.                                                                     ديدمت برو🤣
خیلی کارت زشته  خیلی اون نفهمیده و کار اشتباهی کرده ولی اینکارت توهینه ب مهمون

نمیدونم چرا منم همچین فکری کردم بااینکه بیشعور بود دلم براش سوخت..یبار بود تحملش میکردی 

بدبخت ترین ادم رو زمینم

کاش ماست و نمیاوردی دلم برا مادر شوهر و نامزدت سوخت

ماستو برای توهین نیاوردم گفتم ماست یادم رفته رفتم ماستم اوردم 

آزاد شو از بند خویش ،تحقیر را باور نکن. اکنون زمان زندگی‌ست ، تاخیر را باور نکن. 

براي چي بشقاب مهمونو نگاه ميكنيد؟؟ درست نيست واقعا من عادتمه سالادو بايد كنار بشقابم بريزم با غذام بخورم يعني صاحب خونه بايد بشقاب منو نگاه كنه چه خبره؟ 😒😒😒😒😒

خداياشكرت....❤️ 
والا ما سرمون تو غذامون بود تا اون لحظه که همه چی دهنی شد ما ماستو برنج خوردیم 

رفتار شما هم کم نداشت حداقل برنج خالی میخوردید تا حرمت مهمان نشکنه بعدا طوری به مادرشوهرتون میگفتید که بهش بفهمونه رفتارش ددست نیست