2777
2789

فقط شیر خودمو میخوره اصلا لب به هیچی نمیزنه منم که خیلی خیلی ضعیف و لاغر شدم چکار کنم تا یکم چاق بشم و جون بگیرم لطفا کمکم کنید چه چی ی یخورم

هرگز با نادان بحث نکن چون کم میاری    

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

غذاهای مقوی و پرکالری و سنتی مثلا انواع چلو خورش و چلو کباب ماکارونی و آبگوشت با قلم گوساله بخور بعدشم یه لیوان بزرگ معجون یا آب هویج بستنی بخور

شیر خشک مخصوص افزایش وزن بزرگسالان بخور 

واییی یعنی به بچه شیر بدی لاغر میشی منم دو دلم میخوام به دنیا اومد از اول بهش شیر خشک بدم 

خدای مهربانم 🤲 این روز ها خیلی چشم ها بارونی و خیلی قلب ها شکسته شده 💔 خدایا  زخم های دلشان را التیام ببخش و حال همه را خوب کن 🙏   
غذاهای مقوی و پرکالری و سنتی مثلا انواع چلو خورش و چلو کباب ماکارونی و آبگوشت با قلم گوساله بخور بعد ...

خوب شیرخشک نمیدونم چه نوعش واقعا تاثیر میزاره میشه بهم معرفی کنید

واییی یعنی به بچه شیر بدی لاغر میشی منم دو دلم میخوام به دنیا اومد از اول بهش شیر خشک بدم 

آره بخدا پدرمو در آورده 

هرگز این کارو نکن عزیزم، وقتی به دنیا میاد شیر مادر فقط بده. خییییلی مهمه. فقط شیر خودت. بغل اش کن و بهش شیر بده.

شیرش رو کم کن

بازی کن باهاش تا حسابی گرسنه بشه بعد بهش غذاهای خوشمزه بده

معمولا بچه ها ماکارونی خیلی دوست دارن

باید عادت به غذا بدی

چون شیر دیگه تامین کننده نیاز بدن بچه نیست

و فقط خودت رو داغون میکنی