2777
2789

میاین از شرایطتون بگید چند ماه اقدامین و چندهفته سقط کردین و چطور شد همشو بگید و اگه خواستید ک باهم باشیم اینجا 

خودت باش...مگه خودت چشه 🤨

اول خودمو میگم که من چهار روزه سقط کردم خیلی کوچیک بود تو سونو شکمی هیچی دیده نشد گفت زود اومدی ولی یهو سینه هام شل شد حساسیت و دردش ازبین رفت امشبم دیگه میخوام شرو کنم گرمی و جوشونده بخورم

اما دردم کم بود خیلی و خونمم از پریودای معمولیم کمتر بود نمیدونم چرا 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چند هفته سقط کردی؟ پوچ بود یعنی؟ از اولش لکه بینی داشتی؟ انشالا زود زود باردارشی دوباره

ممنون گلم پوچ ک نه زود بود ۶ هفته و ۴ روز رفتم ولی ساک بارداریم ندیدن چون من خیلی دیر لقاحم تشکیل شده بود بزور دو سه هفته بود بتام ۱۵۸ ضخامت اندومتر ۱۴  از اول نه یه روز قبلش یه ترشح نخ مانند گلبهی و روز دومم همینطور ک ظهری خون اومد و تا الان میاد اما کمه 

ممنون گلم پوچ ک نه زود بود ۶ هفته و ۴ روز رفتم ولی ساک بارداریم ندیدن چون من خیلی دیر لقاحم تشکیل شد ...

ببین نگران نباش من تو سایت شنیدم اونایی که تو هفته های اول سقط میکنن خیلی زود باردار میشن چون رحم آمادست و معمولا زیادم جلوگیری نمیکنن

احتمال اینطور چیزا تو بارداری دوم خیلی کمترم میشه

ولی اگه تونستی برو آزمایش تا دلیل سقط معلوم بشه بادکترت مشورت کن ببین میگه کی اقدام کنی

من یه سوالی میتونم با اجازه استارتر بپرسم؟

پزشکی قانونی تا چند ماه بعد از سقط میتونه سقطو مشخص کنه و تشخیص بده،سقط از طریق ساکشن بوده..

منو شوهرم جفتمون راضی بودیم به اینکار و بچمونو سقط کردیم..الان با هم بشدت اختلاف داریم وکیل گرفته میگه ازت شکایت میکنم بچمو به چه حقی کشتی،اصلا با کی رفتی کجا رفتی!

من خیلی ترسیدم.کمکم کنید😔

ببین نگران نباش من تو سایت شنیدم اونایی که تو هفته های اول سقط میکنن خیلی زود باردار میشن چون رحم آم ...

جدی؟؟چرا این چیزا تو بارداری دوم کمتر میشه؟؟

اره ی خانومی تازه سقط کرد ولی دوباره ماه بعدش باردارشد میگن بارداری های مکرر بعد سقط هست راسته؟؟ چرا رحم آمادس من فک میکردم داغون میشه رحم 

من یه سوالی میتونم با اجازه استارتر بپرسم؟ پزشکی قانونی تا چند ماه بعد از سقط میتونه سقطو مشخص کنه ...

مگه خودشم راضی نبوده دیگه چرا شکایت کاش با خودش میرفتی و امضا میگرفتی

جدی؟؟چرا این چیزا تو بارداری دوم کمتر میشه؟؟ اره ی خانومی تازه سقط کرد ولی دوباره ماه بعدش باردارشد ...

اخه رحم یکبار باردار شده دوباره آماده بارداریه اما بستگی به بدنت داره و سن جنبن 

سن جنبن بالاباشه معمولا باید تا شش ماه جلوگبری بشه

اره خب احتمال کمتره چون یکبار اتفاق افتاده و اگه دلیلی نداشته باشه مثل غلظت خون واینا معمولا دیگه اتفاق نمیفته

عزیزم مطمئنی سقط کردی؟

مطمئنم به این دلایل 

اینکه سفتی و درد و پف و حساسیت سینه هام کامل رفت 

لخته دفع میکنم ک بزرگترینش اندازه کمتر از دو انگشتم بود 

قبل دفعش رو رحمم درد کرد 

خونمم قرمز روشنه و لخته های کوچیک تیره توشه 

بنظرت برا کوچیک بودنشه یا چی میخوام یه لیوان جوشونده بخورم