2777
2789
عنوان

درد زندگی پزشکا

177 بازدید | 31 پست

وقتی می فهمیدم یکی خودکشی کرده واقعا حیفم می اومد این همه درس خونی و بعدش اینجوری کنی با خودت الان متوجه میشم من خودم بچه ی منطقه محرومم توی دوزان کنکور غذا پختم جارو زدم ظرف شستم از بابا بزرگ پیرم مراقبت کردم درسمم خوندم تو جایی زندگی می کردم که هر روز یکی از هم سن و سالام ازدواج میکرد همشون الان لچه دارن یا حامله ان به خاطر این درس خوندنم از طرفشون مسخره شدم حتی عمه های خودم با پوزخنداشون با همه چی که داری وقتتو هدر میدی هیچ کس نمیدونه پشت اون درس خوندن من چه غم بزرگی هست هیچ کس نمی دونه من چه دردی رو تحمل کردم تا از اون جامعه بیام بیرون رتبم شد ۲۴۸۷ منطقه ۳ فک نمی کنم روزانه هیچ جایی قبول شم به جز سیستان و آبادان و اینا میخوام برم تعهدی همه نا امیدم گردن همه میگن تعهدی بره بدبخت میشی ولی من نمی تونم پشت بمونم انقد فشار روانی اطرافم زیاده واقعا دیکه کشش ندارم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

توی چند سال اخیر امار خودکشی پزشک ها به شدت بالا رفته

دلایلش هم مشخصه 

من کادر درمانم

خیلی از دوستان و نزدیکانم پزشکن، از نزدیک با مشکلاتشون آشنام و میدونم چقدر شرایط بد و سختی دارن

متاسفانه بخاطر همین مشکلات تعداد خیلی زیادی پزشک خوب هم از کشور خارج شدن و مهاجرت کردن

خودکشی کلا چه ربطی به شغل دارهتو هر قشری ممکنه اتفاق بیفتهبعدم پزشکی روزانه قبول میشیچقد ناامیدید با ...

کاملا ربط داره

حتی توی بررسی بهداشت روان و ریسک خودکشی هم خیلی عامل مهمیه شغل و فشارهای شغلی 

کاملا ربط دارهحتی توی بررسی بهداشت روان و ریسک خودکشی هم خیلی عامل مهمیه شغل و فشارهای شغلی

خب الان هر کی دکتر شد خودکشی میکنه؟!

مهندس و وکیل و خلبان و اینا هیچکدوم تا حالا خودکشی نکردن؟

همه اینایی هم که میان از تعهدی بد میگن از نزدیک کلا ندیدن از دور یه چیزی شنیدن بنظرم تا کسی خودش تجر ...

نيست کسی با اگه باشه دانشجوان بعد دانشجو های پزشکی که تو سال کنکور دعا میکردن چلغوز آباد بیارن الان میگن نیاید پزشکی افسرده می شید