2777
2789
عنوان

بیاید بگین کارم درست بوده یا نه

224 بازدید | 26 پست

من و شوهرم کرونا داریم خونه قرنطینه ایم از اولش خواهرشوهرم از هزینه خودش برامون میوه میخره غذا میپزه سوپ و اش درست میکنه هر ازگاهی هم مواد غذایی خام میاره خودم بپزم..هرروز ۲بار میاد لاقل..ولی مامان خودم حتی زنگ نمیزنه تابحال هیچی نیاورده .توقع ندارم ولی پیش شوهرم خجالت میکشم ک خواهر اون میاره ولی مامان من اصلا..الان به مامانم زنگ زدم فردا یه چیزی بیاره..بنظرتون کارم درست بودهیانه؟

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

حالت بده؟؟مگه تو خونه مواد عدایی ندارید که خواهرشوهرت میاره؟؟

من ۹_۹_۹۹ بیمارسنان مورد علاقم  مشغول بکارم😍😍دوستان من ازمون علمی قبول شدم و مصاحبه مونده که احتمالا ۵یا ۶ ماه طول بکشه،جوابش بیاد

چه اشکالی داره ، البته اگه موقعیتش رو داشته باشه و بتونه 

از این که نیازت رو بهش گفتی ناراحت نباش ولی توقع هم نداشته باش شاید معذوریت داره

بنفشه هستم، کوچ خودشناسی، توسعه فردی و روابط ، خوشحال میشم تو این‌مسیر همراهیت کنم.

اره عزیزم شاید ولی خوب شد گفتی به شوهرت نگو که تو گفتی بیاره با مامانتم هماهنگ کن باشه

در من دخترکی پریشان با قلبی پر از درد چشمانی پر از اشک ایستاد      اما خود من هنوز قوی ایستاده ام♡♡○●
حالت بده؟؟مگه تو خونه مواد عدایی ندارید که خواهرشوهرت میاره؟؟

خب حتما تموم میشه عزیزم 

اینا کرونا دارن نمیتونن برن بیرون خرید که

واکنش من در مواجه با تاپیکها و بعضی راهنمایی های کاربران: پناه برخدا...هعییییی....پناه برخدا...هعیییی...پناه برخدا....هعییییی...پناه برخدا....