2777
2789

این دیگه آخرین تاپیک 

هرروز بخاطر کوچک ترین اشتباهات کتک خوردم یک دلیلش که هیچوقت یادم نمیره 

نمی‌تونستم سفره بندازم ۷ سالم بود بابام انقدر کتکم زد که دستم شکست بهش میگفتم توروخدا انگشتم بزار تو پریز برق تا بمیرمممممم راحت شم

هرروز می‌تونم بگم کتک خوردم پدر بشدت عصبی داشتم وقتی میومد خونه تن و بدنم می‌لرزید که چه برخوردی داره 

و الان هم مادر خیلی افسرده ای دارم که اصلا به ظاهر اهمیت نمی‌ده به منم میگه توهم نباید برات مهم باشه به خودم می‌رسم میگه تو ج.نده ای 

دوبار خواستم خودکشی کنم جلو مامانم یعنی خواستم بترسه اذیتم نکنه درست میشد یکماه بازم مثل قبل شد

الان من ۹۹ درصد تاپیک هام در مورد زشت بودنم هست و اصلا اعتماد به نفس و عزت نفس ندارم

فکر میکنم من افسرده هستم

تا الان به افسردگی اعتقاد نداشتم و همینجور خودمو گول میزدم می‌گفتم تو دیگه چقدر لوسی همه همینجورن ضعیف نباش

بنظر شما دختر ۱۹ ساله ای با همچین گذشته ای از نظر روحی سالمع ؟

نه نیست

برو روانپزشک

هنوز هم بابات کتکت میزنه؟

اینجا نی نی سایته، اینجا بعضیا خرج روزانه شون، درامد ماهیانه خیلیامونه. اینجا حرف از بی عدالتی و ظلم علیه زنانه. اینجا نظرکرده زیاد داریم، اونایی که موکل دارن، حس ششم دارن، اونایی که خواب زیاد میبینن ولی نمیگن شب قبلش شام چی خوردن. اینجا نی نی سایته، جایی که از تنهایی بهش پناه میبریم، با هم حرف میزنیم، جر و بحث میکنیم، خیلیا اینجا زندگی میکنن، هویت دارن، دوستاشون اینجان. همه نوع ادمی هم اینجاست، کنکوری و غیر کنکوری و مجرد و متاهل و باردار و زائو و در شرف طلاق و طلاق گرفته و فیک و اصل و اصیل و فقیر و غنی. 🫂 ولی با هم مهربون باشیم ، چون شاید در دنیای واقعی، همه مان به همان چند کلمه ارامبخش نیاز داشته باشیم... الا بذکر الله تطمئن القلوب

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

زیاد نرو جلو پدرت وقتی کنترلی رو رفتارش نداره انشاالله یه ازدواح موفق کنی راحت بشی از این خانواده

نه واقعا دلم نمی‌خواد ازدواج کنم الان 

من باید خیلی تغییر کنم از همه نظر وگرنه ازدواجم اونم الان می‌دونم بزرگترین اشتباهم هست 

لطفاً بگید من نمی‌تونم حضوری برم خانوادم نمی‌زارن چون کنکوری هستم میگن تو هیچیت نیست دنبال بهانه ای ...

توی نت سرچ کن سایت همکده

برای ظاهرتم سعی کن با ادمین شدن یا کارای مجازی که ادمین تلگرام یا پاسخگویی میخوان حقوق بگیری

برای خودت  تیغای اصلاح  بگیری صورتتو شیو کنی مرطوب کننده بخری بزنی به پوستت و بالم لب بخر بزن به لبات 

هم چهرت بشاش تر میشه هم نچرال به خودت میرسی

غصه نخور درست میشه.
نه واقعا دلم نمی‌خواد ازدواج کنم الان من باید خیلی تغییر کنم از همه نظر وگرنه ازدواجم اونم الان می‌د ...

خداروشکر که اینطور فکر میکنی

راستش مشاور و روانشناس انلاین از اسنپ میتونی ارتباط بگیری..

وگرنه خودم نمیشناسم خیلی

اینجا نی نی سایته، اینجا بعضیا خرج روزانه شون، درامد ماهیانه خیلیامونه. اینجا حرف از بی عدالتی و ظلم علیه زنانه. اینجا نظرکرده زیاد داریم، اونایی که موکل دارن، حس ششم دارن، اونایی که خواب زیاد میبینن ولی نمیگن شب قبلش شام چی خوردن. اینجا نی نی سایته، جایی که از تنهایی بهش پناه میبریم، با هم حرف میزنیم، جر و بحث میکنیم، خیلیا اینجا زندگی میکنن، هویت دارن، دوستاشون اینجان. همه نوع ادمی هم اینجاست، کنکوری و غیر کنکوری و مجرد و متاهل و باردار و زائو و در شرف طلاق و طلاق گرفته و فیک و اصل و اصیل و فقیر و غنی. 🫂 ولی با هم مهربون باشیم ، چون شاید در دنیای واقعی، همه مان به همان چند کلمه ارامبخش نیاز داشته باشیم... الا بذکر الله تطمئن القلوب

تف ب پدرمادرایی ک بچه رو میزننببخشید اسیاما مقاومت کن نزار تورو بزنههنوزم میزنتت؟

الان نه دیگه 

ولی همش بهم دستور میدن 

مامانم اصلأ بلد نیست همش دستوری باهام صحبت میکنه همیشه میگه من هیچی نمیشم لیاقت ندارم حتی میگه زشتم 

نگاه گلم الان فقط وفقط وفقط بچسب به کنکورت

قبولیت توی یه رشته خوب میتونه آیندت را زیرو رو کنه وراحت بشی

درامدواستقلال وبعدشم خواستگارای سطح بالا

خدایا اگه دلت خواست اگه صلاح دیدی روزی بشه منم تیکربارداری بزنم🙏خدایاشکرت منم باردارشدم به لطفت💜💜💜شادی روح برادر مظلوم جوان مرگم  اگه دوست داری صلوات🖤💔🙏😔