2777
2789
عنوان

چرا فکر می کنید کرونا وجود نداره؟!!!!!

| مشاهده متن کامل بحث + 1885 بازدید | 162 پست
واقعا کسی رو خونه ات راه نده،برادرشوهرم فوق تخصص عفونی اطفال هست میگه ان آی سی یو پر از نوزادان کرون ...

آخ الهي بگردم

ان شاالله همشون خيلي زود خوب بشن

چجوري راه ندم اخه

به چه زبوني بگم نيان

خدا ازشون نگذره همين امشب رفتن مسافرت دو سه روزه عكسم گذاشتن گروه

لطفا در جواب كامنت هام نگيد خوش به حالت.. از بار منفي اين عبارت بدم مياد🙏🏻كاربري دوممه، به خاطر بيان نظرم درباره مسائل اقتصادي تركوندنم!!!!
آخ الهي بگردم ان شاالله همشون خيلي زود خوب بشن چجوري راه ندم اخه به چه زبوني بگم نيان خدا ازشون ...

با همسرت دست به یکی کنید وکسی رو راه ندید بهشون رک بگید نوزاد دارید وشرایط مهمونداری نداری ،واقعا شوخی بردارنیست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

با همسرت دست به یکی کنید وکسی رو راه ندید بهشون رک بگید نوزاد دارید وشرایط مهمونداری نداری ،واقعا شو ...

خدا ازشون نگذره

تا كي اينكار رو كنم آخه

يه ماه دو ماه سه ماه

😭

دارم از استرس ديوونه ميشم

لطفا در جواب كامنت هام نگيد خوش به حالت.. از بار منفي اين عبارت بدم مياد🙏🏻كاربري دوممه، به خاطر بيان نظرم درباره مسائل اقتصادي تركوندنم!!!!
خدا ازشون نگذره تا كي اينكار رو كنم آخه يه ماه دو ماه سه ماه 😭 دارم از استرس ديوونه ميشم

تا ۵۰روز هیچ کس رو راه نده ،بیمارستان محل زایمانت رو هم سعی کن خصوصی باشه

تا ۵۰روز هیچ کس رو راه نده ،بیمارستان محل زایمانت رو هم سعی کن خصوصی باشه

آره عزيزم بيمارستانم خصوصيه

اميدوارم افرادي كه رعايت نميكنن سرشون به سنگ بخوره

پسرخاله شوهرم تيرماه عروسي گرفت با ٨٠٠ نفر دعوتي خواهرشوهرام رفتن مسافرت گردش تفريح رستوران مهموني ...

زایمان کردی به هیچ کسی نگو مطلقا خبر ندید و اگر هم خبر میدید بگو من تا ۲ ماه  خونه مادرمم نهایتا با کسی  رودرواسی نکن جون بچه ات دست خودته 

چند روز پیش نذاشتم یه آقای بدون ماسک با من بیاد توی آسانسور علنا پرتش کردم بیرون . اینایی که رعایت نمیکنن گاون یه مشت نفهم بیشعور خودخواه که سرشون به جای مغز پر گچه 

مرگ انسان گاهی اوقات از نبود نبض نیست مرگ یعنی حال من با دیدن انگشترش 
زایمان کردی به هیچ کسی نگو مطلقا خبر ندید و اگر هم خبر میدید بگو من تا ۲ ماه  خونه مادرمم ...

من يكي ازشون نميگذرم

شوهر من تك پسره پدر و مادرش فوت كردن

دو تا خواهر داره فقط از هر دو كوچيكتره

مثلا ذوق دارن

جون هيچكس براشون مهم نيست به ريش ما ميخندن كه قرنطينه ايم😔

انشاالله زایمان خوبی داشته باشید،لطفا برای منم دعا کنید بچم جنسیتش دختر بشه

ممنون عزيزم

همچنين

ان شاالله اول صحيح و سالم و بعد يه دختر زيبا باشه ❤️😍

من يكي ازشون نميگذرم شوهر من تك پسره پدر و مادرش فوت كردن دو تا خواهر داره فقط از هر دو كوچيكتره ...

به شوهرت بگو بیان اینجا بلایی دور از جون سر بچه ام بیاد قاتل بچه ات میشی . در رو باز نکنید بهشون برخورد به درک تماس تصویری بگیرن بچه رو ببینن

مرگ انسان گاهی اوقات از نبود نبض نیست مرگ یعنی حال من با دیدن انگشترش 
به شوهرت بگو بیان اینجا بلایی دور از جون سر بچه ام بیاد قاتل بچه ات میشی . در رو باز نکنید بهشون برخ ...

همين كه شهر ما نيستن خدا رحم كرده

وگرنه از اينم بدتر بود شرايطم 

حاضرم از صبح تا شب تماس تصويري بگيرم فقط احمق هايي مثل اينا كه رعايت نميكنن از جلوي خونم رد نشن حتي

من خودم الان کرونا گرفتم اما کامل قرنطینه هستیم اما شوهرم کارد درمانه پیش اون گرفتیم امشب از کنار دریا رد شدیم به خدا میگم خدا از شمردم از ۱۰۰ تا نفرمن ۳ نفردیدم ماسک زده

خدایا تو همه شرایط دستمو گرفتی این من بودم بنده ی بدی بودم تو خیلی خوبی ..از این به بعد سعی میکنم یه خورده از بدیم کم کنم🙏🙏