2777
2789
بهونست دیگه خودمم میدونم واقعا خسته شدم از بهونه های الکیش  خدا نکنه دورت بگردم

کات کن باهاش

دیگه جوابشو نده.اگر بخوادت میاد جلو خودش

👇❤دو تا بچه بودن توی شکم مادر.اولی  میگه تو به زندگی بعد زایمان اعتقاد داری؟ دومی: آره حتما. یه جایی هست که میتونیم راه بریم شاید با دهن چیزی بخوریم. اولی: امکان نداره. ما با جفت تعذیه می شیم. طنابشم انقد کوتاهه که به بیرون نمی رسه. اصلا اگه دنیای دیگه هم هست چرا کسی تاحالا از اونجا نیومده بهمون نشونه بده. دومی: شاید مادرمونم ببینیم. ولی مگه تو به مامان اعتقاد داری؟ اگه هست پس چرا نمی بینیمش؟ دومی: به نظرم مامان همه جا هست. دور تا دورمونه. اولی: من مامانو نمی بینم پس وجود نداره. دومی: اگه ساکت ساکت باشی صداشو می شنوی و اگه خوب دقت کنی حضورشو حس می کنی.مثل دنياي امروز ما و خدايي كه همين نزديكيست😍...........

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بگذرم؟ طرف فامیله چشم تو چشمیم دلم براش پر میکشه وقتی می‌بینمش دق میکنم و میمیرم من عاشقش نیستم ...

اخه میگی حتی اگه برگشت تو قبولش نمیکنی... کاش من این جرئتو پیدا میکردم... ک بگم اگه برگشت ن میارم واسش‌‌...

نمیتونم تحمل کنم... اگه مال یکی دیگ بشه چیکار کنم... چطور طاقت بیارم...

نمیدونی ک چقدر خوب بود رابطمون...

عشق منو خیلی ضعیف کرد... خیلی... پیرم کرد... 

بس دعاها که خلاف است و هلاک... کز کرم می نشنود یزدان پاک... شکر ایزد کن دعا مردود شد.. ما زیان پنداشتیم ان سود شد.. مصلح است و مصلحت را داند او.. آن دعا را باز می گرداند او...

پی ام داده میگ دلم برات تنگ شده اگ بهت نرسیدم بدون دوست داشتم منم گفتم مانعی برای رسیدن ما نیس اونم ...

نامزد قبلیته ک جدا شدی ازش

میشه واسه ما 👧👦 ی صلوات بفرستین که بهم برسیم و خوشبخت بشیم لطفا واسه جور شدن جهازمم ی صلوات بفرستین 😁😁😁
کات کن باهاش دیگه جوابشو نده.اگر بخوادت میاد جلو خودش

کات کردن نیس چون ما اصلا رابطه ای نداریم

قیدش و زدم حتی اگ بیاد جلوهم نمیخوامش

عشق قشنگه وصال قشنگه

اما ترجیح میدم تو حسرت رسیدن بهش بمونم تا این ک ازدواج کنم و بخاطر بزدل بازیاش و بی عرضگیاش زجر بکشم

این کاربر طبع طنز خودرا از دست داده و حوصله هیچکس و هیچ چیز را ندارد 

🙈🙈

خدایا شکرت بخاطر نی نی تو دلم ... ان شالله قسمت همه منتظرا💗یه خانوم متاهل و ۲۶ ساله ام با روحیه لطیف و مهربون😍عاشق همسرمم از وقتی به زندگیم اومده دنیا واسم خیلی قشنگتر شده💑دنیا خیلی جای قشنگی میشه اگه یه ذره باهم مهربونتر باشیم😊
کات کردن نیس چون ما اصلا رابطه ای نداریم قیدش و زدم حتی اگ بیاد جلوهم نمیخوامش عشق قشنگه وصال قشنگ ...

خوبه عاقلی...

من حتی عقل و منطقم حالیم نیست 😑

بس دعاها که خلاف است و هلاک... کز کرم می نشنود یزدان پاک... شکر ایزد کن دعا مردود شد.. ما زیان پنداشتیم ان سود شد.. مصلح است و مصلحت را داند او.. آن دعا را باز می گرداند او...

اخه میگی حتی اگه برگشت تو قبولش نمیکنی... کاش من این جرئتو پیدا میکردم... ک بگم اگه برگشت ن میارم وا ...

توام ب این مرحله خواهی رسید

کسی ک برای موندن کنارت بهونه میاره و بخاطر دلایل مسخره جا میزنه بعد ازدواج پیرت می‌کنه

این کاربر طبع طنز خودرا از دست داده و حوصله هیچکس و هیچ چیز را ندارد 

فکر نمیکنم... ضربه بدی خوردم... خیلی بد.... وسط عشق و عاشقیمون رفت... بدی ندیدم هیچوقت ازش.... خیلی ...

منم عاشق بودم

تو رو هم می شناسم

لبخندت و وقتی توی سایت در مورد اون حرف می زدی حس می کردم

تو ام این سایت برات یاداور اونه

برای منم یاور اور کسی که نیست...

ولی خب یک جاهاییی نمیشه کاری کرد

هر چی میجنگی نمیشه

نمیخواد که بشه

به تو بد نشده بود

ولی من نه بدی هم دیده بودم

شاید کار من ساده تر از تو بود توی دل کندن

ولی همیشه میگن فراموشی کیمیاست

میدونم گوشت از این حرفا پره

و خوب میدونم الان دلت پر میکشه برای صداش

اما خب نشده دیگه نشده........

تمام شده...........باید قبولش کرد

10 سال بعد یک زخم عمیق فقط روی قلبت هست

40 سال بعد به نوه ات که میگه برای اولین باره که عاشق شده میخندی

یهو خنده ات محو میشه یک اسم نقش می بنده توی ذهنت.........یک سری خاطره.........یک درد

با کلی وصله روی بالم هنوز بلند پروازم!✨ 
دوست و دارم و عاشقتم و از زبون هر ننه قمری میشه شنید مرد اونه ک تو عمل ثابت کنه ن این ک من پشتش با ...

می فهمم

برای منم فقط حرف بوده و حرف واسه من حتی حرفام واقعی نبود........من فکر می کردم واقیعه

با کلی وصله روی بالم هنوز بلند پروازم!✨