الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
دخترم هر شب بهم میگه که مامان یه دونه آبجی برام بیار توضیح میدم براش که شرایط اقتصادیمون بده امکانش ...
عزیزم خیلی چیزا رو ما تو واقعیت به بچه هامون نمی تونیم بدیم اما میتونیم در مقام رویا آرزو و خواسته شون رو برآورده کنیم ...مثلا اینکه بگین آره یه آجی داشته باشی هردوتاتون لباس عروسکی بپوشین ....یا هردو تاتون تخت مثلا باربی داشته باشین ...اگر هم مدل ارزون ترشون هست در توانتون هست بگی ان شاءالله میگیریم ...
دخترم هر شب بهم میگه که مامان یه دونه آبجی برام بیار توضیح میدم براش که شرایط اقتصادیمون بده امکانش ...
روان شناسان و علم تربیت کودک میگه اصلا بچه هاتونو در جریان مشکلات اقتصادی تون نذارید و متوجه نکنیدشون که وضع مالی بده. اونا چیزی درک نمیکنن فقط در نهایت افسرده میشن
عزیزم شما نباید دخترتون طوری بار بیارین که هرچی خواست براش بگیری همه خواسته هاشو برآورده کنی حتی اگه داشتی چون معلوم نیست در آینده قسمتش چی باشه شاید با کسی ازدواج کرد که به خواسته هاش اهمیت نده یا وضع مالیش خوب نباشه ِ در کل خانواده خودم واسه من چیزی کم نذاشتن واسه خواهرمم هیچی کم نذاشتن ولی الان که ازدواج کرده شوهرش وضع مالیش خوب نیست الان کلا خواهرم خیلی شکسته و افسرده شده
خدای مهربانم 🤲 این روز ها خیلی چشم ها بارونی و خیلی قلب ها شکسته شده 💔 خدایا زخم های دلشان را التیام ببخش و حال همه را خوب کن 🙏