2777
2789
عنوان

خواسته ی دخترم😔

| مشاهده متن کامل بحث + 2517 بازدید | 153 پست
بچه‌های سایت اکثراً دهه شصتی و دهه هفتادی هستن همه اون زمان دیگه یه اتاق معمولی و یه تخت رو داشتن نم ...

من که بابامم فوت کرده بود و مادرمم شاغل نبود اینجوری ک اینا میگن نبودم

واااااااییییی نسل اینا ک میگن پولدارم نباشی باید بچه بیاری کی قراره منقرض شه اخه عصبی میشم با اینحرف ...

صرفااا برا خودخواهی و حس مادر شدن میارن انگار بچه اسباب بازیه !!!! واای اونا ک میگن روزیشو میااره بچه 

سرمو بکوبم ب درو دیوار از دستشون

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مگه ما بچه نبودیم این همه چیز دلمون خواست بهش نرسیدیم چیشد کم توقع بار اومدیم بغض نداره 

دقیقا👌👌👌👌

‏هیچکدومتون متوجه نشدید که من تو عکس پروفایلم. روسریم رو مدل روسری وفا، بستم همتون دهن گشاد و چشای خستمو دیدید:'( خواهشا نیمه پر لیوان رو هم ببينيد. 

دخترم هر شب بهم میگه که مامان یه دونه آبجی برام بیار توضیح میدم براش که شرایط اقتصادیمون بده امکانش نیست بچه بیاریم میگه من هیچی نمیخوام برام هیچ نخر ولی یه دونه آبجی بهم بده😭😭😭😭😭

خواهرزاده منم عاشق پیانوعه ازبچگی کلاس موسیقی میره امروز کلی صحبت کردیم گرونه برو ساز دیگه کلی گریه کرد 😕😕

در یک شب از شب های زیبا خدا تورا در دستانمان قراررداد و مارو لایق تو دانست از ان پس تو به زندگیمان رنگ ومعناو مفهوم دادی...پسرمون دارا عشق زندگیه مامانو باباش   یه مردادیه جذاب   
دخترم هر شب بهم میگه که مامان یه دونه آبجی برام بیار توضیح میدم براش که شرایط اقتصادیمون بده امکانش ...

وای دقیقن خواهرزادم اینجوره بچه منم ازشانسش پسر شد کلی ناراحت شد ابجی دوس داشتم

در یک شب از شب های زیبا خدا تورا در دستانمان قراررداد و مارو لایق تو دانست از ان پس تو به زندگیمان رنگ ومعناو مفهوم دادی...پسرمون دارا عشق زندگیه مامانو باباش   یه مردادیه جذاب