الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
دخترم هر شب بهم میگه که مامان یه دونه آبجی برام بیار توضیح میدم براش که شرایط اقتصادیمون بده امکانش نیست بچه بیاریم میگه من هیچی نمیخوام برام هیچ نخر ولی یه دونه آبجی بهم بده😭😭😭😭😭
خواهرزاده منم عاشق پیانوعه ازبچگی کلاس موسیقی میره امروز کلی صحبت کردیم گرونه برو ساز دیگه کلی گریه کرد 😕😕
در یک شب از شب های زیبا خدا تورا در دستانمان قراررداد و مارو لایق تو دانست از ان پس تو به زندگیمان رنگ ومعناو مفهوم دادی...پسرمون دارا عشق زندگیه مامانو باباش یه مردادیه جذاب
دخترم هر شب بهم میگه که مامان یه دونه آبجی برام بیار توضیح میدم براش که شرایط اقتصادیمون بده امکانش ...
وای دقیقن خواهرزادم اینجوره بچه منم ازشانسش پسر شد کلی ناراحت شد ابجی دوس داشتم
در یک شب از شب های زیبا خدا تورا در دستانمان قراررداد و مارو لایق تو دانست از ان پس تو به زندگیمان رنگ ومعناو مفهوم دادی...پسرمون دارا عشق زندگیه مامانو باباش یه مردادیه جذاب