2777
2789
عنوان

خواسته ی دخترم😔

| مشاهده متن کامل بحث + 2517 بازدید | 153 پست
اینو خجالت می کشم بگم😅 ولی میگه مامان من آرزوم اینه که بابا ماشین سانروف دار بگیره  همیشه با ...

والا من 20 سالمه منم آرزومه ماشین سانروف دار داشته باشیم ولی خب نداریم.کسی هم برام غصه نمیخوره😐

من یک زنم💪👧👩💎که میزنم به سیم اخر و میگم .منو ببین یه آدمم که از توئه پوسته تنم👌ندا منم،هوا منم صدای نسل ما منم.اگرچه بستی بالمو ...رها تر از رها منم😊😍اگرچه جنسه شیشَم.قوی تر از همیشه ام💪.نبین نحیفه ساقه هام .درخته کهنه ریشه ام🌳همیشه بوده باورم .که با تو من برابرم👌اگه قویه بازوهات.ب جاش منم یه مادرم💪(آهنگ زن از رانا منصور)

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

فاز اینا ک میگن بچتو قوی بار بیار چیه واااااااااقعا  کمترین خواسته ی بچه هستااااااا ...

عزیزم شما بچه نداری هنوز نمیتونی خیلی شرایطو درک کنید 

من شاید بتونم الان تخت بخرم اما میگم چیزای مهم تری هست تو این زندگی از جمله پس انداز برای اینده ش البته بچم تخت داره مثال زدم

همه هم پولدار نیستن اما بچه رو دارن قرار نیس ادم چون بی پوله بچه نیاره یا بغض کنه گریه کنه برای نیازای بچش که

بله بچه باید قوی بار بیاد من ادمیم که از ۱۱ سالگی رفتم تمیز کاری مغازه ها تا زمان ازدواجم سرکار میرفتم برای نیازهای اولیه ام چون مادر نداشتم بالاسرم ک نیازامو تامین کنه و الان زنی کاملا قوی هستم شاید نتونم نیازای بچمو تامین کنم اما بچمو جوری بار اوردم ک اگه گفتم چیزی نمیشه خرید ناراحت نشه اصلا و خودمم گریه نکنم ب شرایط بد زندگی

البته اینو بگم خداروشکر تا حالا تو رفع نیازاش نموندم فعلا بزرگترین ارزوش خرید یه ماشین خوشگله اونم زمینشو دارم ک بفروشم بخرم تا ذوق کنه ولی فعلا دست نگهداشتم تو این شرایط بد اقتصادی

به عکس پروفایلم گیر نده  استارتر عزیزی که نظر ما رو میخونی یه لایکی یه کامنتی بفهمیم خوندی بابا  
عزیزم شما بچه نداری هنوز نمیتونی خیلی شرایطو درک کنید  من شاید بتونم الان تخت بخرم اما میگم چی ...

بچه ک عروسک نیست بیاریش تو شرایط بد زندگی کنه 

بنظرم اگه پولدار نباشی بچه نمیخوای

سلام فدات بشم مرسی آره آشتی کردیم یه هفته ای هست که خونه گرفتیم پیش همیم😍🌹

خداروشکر😍😍😍😍

قدم نورسیده مبارک.

نمیدونی چقدر خوشحالم کردی😍😍😍😍😍

الهی همیشه دلت شاد و خوشبخت باشی ملوچک من😘😘😍😍

مراقب زندگیت و کوچولوهات باش..ببوسش از طرف من..

کلی تبریک بهت.بابت آشتی نی نی خونه جدید😘😍😍😍

راستی خدادلم هوای دیروز را کردههوای روزهای کودکی رادلم میخواهد مثل دیروز قاصدکی بردارمآرزوهایم را به دستش بسپارم تا برای تو بیاورددلم میخواهد دفتر مشقم را باز کنم و دوباره تمرین کنمالفبای زندگی رامیخواهم خط خطی کنم تمام آن روزهایی که دل شکستم و دلم را شکستنددلم میخواهد این بار اگر معلم گفت در دفتر نقاشی تانهر چه میخواهید بکشیداین بار تنها و تنها نردبانی بکشم به سوی تودلم میخواهد این بار اگر گلی را دیدمآن را نچینمدلم میخواهد …می شود باز هم کودک شد؟؟راستی خدا!دلم فردا هوای امروز را می کند؟؟؟
بچه ک عروسک نیست بیاریش تو شرایط بد زندگی کنه  بنظرم اگه پولدار نباشی بچه نمیخوای

اونش دیگه ب خودمون مربوطه زمانی ک ما بچه اوردیم بیش از حد ارزونی بود اون دیگه مقصرش یه ادم احمقی هست ک نمیشه اسمشو اورد ادمی ک پول نداره از نظر شما باید بره بمیره😏همه مث شما پولدار نیستن 

به عکس پروفایلم گیر نده  استارتر عزیزی که نظر ما رو میخونی یه لایکی یه کامنتی بفهمیم خوندی بابا  
آره بچه نباید تو آتیش فقر خانوادش بسوزه کاش اونایی ک میگن بچه روزی میاره اینجا بودن الان

واااااااییییی نسل اینا ک میگن پولدارم نباشی باید بچه بیاری کی قراره منقرض شه اخه عصبی میشم با اینحرفا 

پس قزص یاز برا چی چیه

جدی میگی؟خیلییییییی خوشحال شدم بخدا همیشه تو فکرت بود خداروصد هزار مرتبه شکررررررر

ممنون قربونت برم مرسی خدا خیرت بده. مرسی احوال پرسیدی . آره والا یه خونه اجاره کردیم امروز دیگه خورده کاریا تموم شد و احساس آرامش میکنم بچه هامم پیش خودمن دخترم اینقد خوشحاله😍

قبلا با اسب میرفتن مسافرت  الانم شما با اسب برید  قدیم ما نداشتیم الان قدیم نیس ...

بچه‌های سایت اکثراً دهه شصتی و دهه هفتادی هستن همه اون زمان دیگه یه اتاق معمولی و یه تخت رو داشتن نمیدونم اینا چرا بچگیشون رو به زمان جنگ‌جهانی دوم تشبیه می‌کنن🤦🏼‍♀️

خداروشکر😍😍😍😍 قدم نورسیده مبارک. نمیدونی چقدر خوشحالم کردی😍😍😍😍😍 الهی همیشه دلت شاد و خوشب ...

نی نی هنوز دنیا نیومده😍😂

ممنونم فدات بشم خیلی لطف داری . 🌹💝

مرسی که احوال گرفتی خدا خیرت بده  انشااله مرسی بازم بابت دعای خیرت😘😘😘😘😘

انشااله شمام به هر خواسته ای داری برسی آمین