2777
2789
عنوان

بچه ها شاید برا شما مهم نباشه ولی برامن مهمه جواب بدین لطفا

| مشاهده متن کامل بحث + 704 بازدید | 101 پست
ینی واقعا نمیخادم؟

خودت میگی گفته واسه ازدواج نمیخوامت، ببین عزیزم طرف قول ازدواج ب طرف مقابلش میده و میگه قصدم اشنایی واسه ازدواج بعد آخرش همه چی رو انکار میکنه و حتی مورد داشتیم گفته من به چشم خواهرم بهت نگاه میکردم،بعد اینکه گفته واسه ازدواج نمیخوام 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یه بار شماره خانومش رو هم ازش بگیر بگو میخوام سوالی داشتم از ایشون بپرسم که متوجه بشه قصدی نداشته وق ...

یه سوال، دیشب بهم گفت زن داره الان بگم شماره زنشو بده ضایع نیس؟ بد نیس؟

چه فرقی میکند که من عاشق❤ تو باشم یاتوعاشقه ❤من......چه فرقی میکند که رنگین کمان🌈 ازکدام سمت اسمان آغاز میشود.......  ❤
اهان اونوقت اینجور به نظرت حساسیت نشون ندادم؟

عزیزم اگه مجبوری به خاطر کارآموزیتون ادامه بدید حتما شماره خانومش رو بگیر نه حساسیتی نیست یعنی میگی با خانومت راحت ترم و میفهمه فکری راجع بهش نداشتی ولی اگه نه دیگه کاری باهاش نداری قطع رابطه کن

خدا گر پرده بردارد ز روی کارآدم ها،چه شادی ها خورد بر هم،چه بازی ها شود رسوا،چه صادق ها شودکاذب،چه کاذب ها شود صادق،  عجب صبری خدا دارد، که پرده بر نمی دارد               با خدا باش و پادشاهی کن و بی خدا باش هر چه خواهی کن....خداجون یک لحظه مارو به حال خودمون وانگذار ای مهربان ترین مهربانان
اره اصلا جواب ندین، اگه مجرد باشه و هدف داشته باشه میگه اگر هم نه که بذار بره یه جا دیگه تفریح کنه

مرسی گلم عزیزم خیلی برام مهم بود بدونم

چه فرقی میکند که من عاشق❤ تو باشم یاتوعاشقه ❤من......چه فرقی میکند که رنگین کمان🌈 ازکدام سمت اسمان آغاز میشود.......  ❤
عزیزم اگه مجبوری به خاطر کارآموزیتون ادامه بدید حتما شماره خانومش رو بگیر نه حساسیتی نیست یعنی میگی ...

چشم عزیزم مرسی ازجوابت گلم 

یه سوال، دیشب بهم گفت زن داره الان بگم شماره زنشو بده ضایع نیس؟ بد نیس؟

شما قبلش که نمیدونستی که متاهله حالا که خودش گفته متوجه شدی وقتی شماره اش رو بگیری میفهمه قصدی نداشتی و فقط برای درس و کارآموزیت بوده که جواب میدادی بهش بگو برای سوالاتم شماره خانومتون رو می خوام و سوال دیشبم که از شما پرسیدم

خدا گر پرده بردارد ز روی کارآدم ها،چه شادی ها خورد بر هم،چه بازی ها شود رسوا،چه صادق ها شودکاذب،چه کاذب ها شود صادق،  عجب صبری خدا دارد، که پرده بر نمی دارد               با خدا باش و پادشاهی کن و بی خدا باش هر چه خواهی کن....خداجون یک لحظه مارو به حال خودمون وانگذار ای مهربان ترین مهربانان
پس ینی واقعاقصدی نداره

نه .مثلا چه قصدی؟ 

ولی اینکه گفته قصد ازدواج ندارم بهتره بگی من قصد دارم ازدواج کنم و این رابطه بهتره تموم شه .من می‌خوام فکرو انرژیمو بزارم رو‌خواستگارام 😊

خوب ترشی می‌خواسته با خانومش بخوره هه

اخه میتونست عکسو نشون بده درست کنه. من که ترشی فروشی ندارم

شما قبلش که نمیدونستی که متاهله حالا که خودش گفته متوجه شدی وقتی شماره اش رو بگیری میفهمه قصدی نداشت ...

اهان مرسی از راهنماییت گلم حتما شماره زنشو میگیرم. یه چیز دیگه شاید عمدا این کارو کرده که بفهمه من بهش نظری دارم یا ندارم؟ اخه دیدی پسرا زود بادوستاشون درمیون میذارم فکرکنم اینم راهکار گرفته ازدوستاش. میدونم که رفیق زیاد داره

مفت در میاد اینجوری.تازه همه خانوما اهل درست کردن ترشی نیستن

نه گفت شماره حساب بده منم نبردم اصلا یجور که انگار یادم رفت😁😁