2777
2789
عنوان

بچه ها شاید برا شما مهم نباشه ولی برامن مهمه جواب بدین لطفا

| مشاهده متن کامل بحث + 704 بازدید | 101 پست
یا متاهل،یا کسی تو زندگیش هست،و مورد آخر هم مجرد ومیخواد عکس العملتو ببینه چون شاید اونم بهت فکر میک ...

چشم عزیزم حتما مرسی گلم من درهر صورت دیگه جوابشو نمیدم ولی الان خودش یه داستان به خاطر اربعینه بهم پیام داد. الکیه پیامش معلومه

چه فرقی میکند که من عاشق❤ تو باشم یاتوعاشقه ❤من......چه فرقی میکند که رنگین کمان🌈 ازکدام سمت اسمان آغاز میشود.......  ❤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وقتی گفت اینو باید خانومم جواب بده باید میپرسید رشته خانومتون چیه ؟ شغلش چیه؟

من سوالم یه کلمه حقوقی به لاتین بود گفت خانومم میدونه من خیلی وقته این چیزارو نخوندم من به خاطر اینکه حساسیت نشون ندم نگفتم ازش بپرسین. گفت زنم تافل داره میدونه

چه فرقی میکند که من عاشق❤ تو باشم یاتوعاشقه ❤من......چه فرقی میکند که رنگین کمان🌈 ازکدام سمت اسمان آغاز میشود.......  ❤
چشم عزیزم حتما مرسی گلم من درهر صورت دیگه جوابشو نمیدم ولی الان خودش یه داستان به خاطر اربعینه بهم پ ...

یه بار شماره خانومش رو هم ازش بگیر بگو میخوام سوالی داشتم از ایشون بپرسم که متوجه بشه قصدی نداشته وقتی هم گفته خانومم شما ناراحت نشدی اگه واجبه برای کارآموزیتون اگرنه که کلا قطع رابطه کن

خدا گر پرده بردارد ز روی کارآدم ها،چه شادی ها خورد بر هم،چه بازی ها شود رسوا،چه صادق ها شودکاذب،چه کاذب ها شود صادق،  عجب صبری خدا دارد، که پرده بر نمی دارد               با خدا باش و پادشاهی کن و بی خدا باش هر چه خواهی کن....خداجون یک لحظه مارو به حال خودمون وانگذار ای مهربان ترین مهربانان
.مطمئن باش زن داره .این وکیلا هم زود ازدواج میکنن هم دوسه نفرو زاپاس دارن . البته استثنا هم توشون ه ...

اره افرین مرسی عزیزم

یه بار شماره خانومش رو هم ازش بگیر بگو میخوام سوالی داشتم از ایشون بپرسم که متوجه بشه قصدی نداشته وق ...

اهان اونوقت اینجور به نظرت حساسیت نشون ندادم؟

من سوالم یه کلمه حقوقی به لاتین بود گفت خانومم میدونه من خیلی وقته این چیزارو نخوندم من به خاطر اینک ...

خب الان جوابش ندی می‌فهمه که به خاطر خانومشه .

استاد دانشگاه دوستم اینطوری حرف میزد باهاش تا یه بار گفت خانومم و...

دوستم بهش گفت خانومتون ناراحت نمیشه شما با من صحبت میکنید ؟ اونم گفته بود نه با شعوره .

اینم گفته بود من خانوما رو میشناسم ،بهتره دیگه صحبت نکنیم و کات کرده بود

عزیزم این حس شما بهش می دونی برای چی هست به خاطر همین هست که زیاد به شماپیام میده و همین استوری و... ...

اره عزیزم حتما من جواب نمیدم بهش

اهان اونوقت اینجور به نظرت حساسیت نشون ندادم؟

ب نظر من اگه حرفاتون مهم نیس و لزومی نداره که این ارتباط هم بینتون باشه کاملا قطع کنین و اصلا براتون مهم نباشه،تمام این حرفا و کارا معنی مهم بودن طرف رو میده و فکرتون رو هم درگیر میکنه

خب الان جوابش ندی می‌فهمه که به خاطر خانومشه . استاد دانشگاه دوستم اینطوری حرف میزد باهاش تا یه بار ...

میدونی عزیزم من حتی یبار دستور العمل ترشی گذاشتم گفت بی زحمت ممنون میشم یه شیشه هم برامن بذاری کنار. نگا حرفاشو اونوقت میگه زن دارم

ب نظر من اگه حرفاتون مهم نیس و لزومی نداره که این ارتباط هم بینتون باشه کاملا قطع کنین و اصلا براتون ...

اره واقعا من جواب نمیدم بعد دوسه روز خودش باز پیام میده