2777
2789
عنوان

بچه ها شاید برا شما مهم نباشه ولی برامن مهمه جواب بدین لطفا

| مشاهده متن کامل بحث + 704 بازدید | 101 پست
اره خوب کاری کردی اون پیش خودش بد فکر کرده که شما با رفتار درستت نشون دادی اشتباه فکر کرده(الکی مثلا ...

مرسی عزیزم

چه فرقی میکند که من عاشق❤ تو باشم یاتوعاشقه ❤من......چه فرقی میکند که رنگین کمان🌈 ازکدام سمت اسمان آغاز میشود.......  ❤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یا متاهل،یا کسی تو زندگیش هست،و مورد آخر هم مجرد ومیخواد عکس العملتو ببینه چون شاید اونم بهت فکر میکنه،در هر سه حالت سنگین باش و سمتش نرو،اگه متاهل باشه ب چشم زنگ تفریح داره بهت نگاه میکنه،اگه هم نه که منتظر باش خودش بیاد جلو 

دوستان عزیز مرسی که جواب دادین خیلی برام مهمه

چه فرقی میکند که من عاشق❤ تو باشم یاتوعاشقه ❤من......چه فرقی میکند که رنگین کمان🌈 ازکدام سمت اسمان آغاز میشود.......  ❤

من بایکی حرف میزنم فقط در حده دوستی ولی وقتی درمورد یه آقایی حرفی بزنم غیرتی میشه ود عوام میکنه وقتی زنگش نزنم میزنگه دعوام میکنه همش میپرسه چرازنگم نمیزنی میگمم خودت بزنگ میگه من وقت ندارم منم میگم حتی اگه منم بزنگم توکه وقتشونداری ج بدی چرابزنگم میگه توکه ی زنگ زدی من جوابتوندادم اصرارداره زنگش بزنم این آقا چه مرگشه شماهابگین

شوهر منم حلقه نمیندازه گلم دلیلی نداره ک مجرد باشه 

🥀 ایلان ماسک و بیل گیتس با اون عظمت نتونستن ازدواجشون رو نجات بدن...در این جهان به جنیفر لوپز و جانی دپ هم خیانت شده...دکتر هلاکویی که ویدیو هاش قبله خیلیاست ؛ دو تا طلاق داره...دونالد ترامپ به عنوان یکی از قدرتمند ترین مردان جهان یه رابطه موفق نداشته تا حالا....میبینی؟! پول ، زیبایی ،اندام خوب ، دانش ، فرهنگ ، قدرت و....هیچکدوم تضمین کننده یه رابطه خوب نیستن!!!...پس رها کن سرزنش رو...اون که بخاد بمونه با همین وضعیت امروزت میمونه...لذا دست به فرستنده خود نزنید مشکل از گیرنده است..👌
اگه زن داشته باشه ،رنش ناراحته از صحبتهاتون .بهتره قطع کنی این صحبتهارو .اون چیزی که نوشتم و براش بن ...

دلیل اشنایی ایشون وکیل هستن من کاراموزی رفتم از اون موقع هی پیام داد به علت عید قربان، بورس، اخبار روز واین چیزا الانم بهم پبام داد الکی مثلا من جواب بدم که نمیدم. اخه نمیتونم حساسیت نشون بدم بگم اگه متاهل بودین حرف نمیزدم

من بایکی حرف میزنم فقط در حده دوستی ولی وقتی درمورد یه آقایی حرفی بزنم غیرتی میشه ود عوام میکنه وقتی ...

خب حتما خوشش اومده ازت

دلیل اشنایی ایشون وکیل هستن من کاراموزی رفتم از اون موقع هی پیام داد به علت عید قربان، بورس، اخبار ر ...

.مطمئن باش زن داره .این وکیلا هم زود ازدواج میکنن هم دوسه نفرو زاپاس دارن .

البته استثنا هم توشون هست .

اگه کارآموز بودی پس نمیتونی قطع کنی .ازین به بعد زود زود بگو به خانومتون سلام برسونید خخخ