2777
2789
عنوان

بچه ها شاید برا شما مهم نباشه ولی برامن مهمه جواب بدین لطفا

| مشاهده متن کامل بحث + 703 بازدید | 101 پست
به نظرم بهتره ما خانوما برای خودمون ارزش و احترام قائل بشیم و شخصیت خودمون رو جلوی مردا پایین نیاریم ...

عزیزم بخدا میدونی من حتی شده برا استوریم جواب داده من سین کردم ولی به خاطر همین که شما گفتی جوابشو ندادم باز یه چند شب دیگه یه پیام دیگه میده که منو بکشونه به حرف  ولی دیشب یهو گفت خانومم واینا

چه فرقی میکند که من عاشق❤ تو باشم یاتوعاشقه ❤من......چه فرقی میکند که رنگین کمان🌈 ازکدام سمت اسمان آغاز میشود.......  ❤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من یه سوال حقوقی پرسیدم اونم گفت من نمیدونم خانمم میدونه

وقتی میگه خانمم میدونه همسرش از جریان اینکه با شما حرف میزنه اطلاع داره

و دلیلی هم نداره دروغ بگه چون هیچ مردی اگر کاسه ای زیر نیم کاسش باشه به راحتی نمیگه از خانمم بپرس

هر بچه ای منو میبینه میگه خوشبحال بچه تون چقدر مامان مهربونی داره   ولی نمیدونن من بچه ندارم  کاش خدا نگام میکرد من باردار میشدم و صاحب یه فرزند سالم و زیبا خدایا امیدم به تو هست خودت دستمو بگیر

سوالت چی بود؟

سهحالت داره... 

یا متاهل و عوضی

یا متاهل و منظوری نداره

یااا اونجوری که تو فکر میکنی نمیخواد ارتباط بگیره و الکی گفته پاپیچش نشی مخش بزنی😆

خدایا شکرت🙏                                      ذخیره تخمدانم کمه اگه سوالی در این مورد داشتین تاپیک آخر خودم بپرسید جواب میدم.     👇🏻👇🏻👇🏻                                              👨‍👩‍👧                                    بدن پس از زایمان عزیز من!                                      اول از همه من از تو متنفر نیستم، برعکس، من خیلی بهت افتخار میکنم.   تو یک انسان کامل رو در خودت رشد دادی، او را گرم و ایمن نگه داشتی و به او اجازه دادی تا رشد کند، سپس با شجاعت و از خود گذشتگی او را رها کردی تا به دنیا بیاید.   تو اورا تا زمانی که توانستی تغذیه کردی و من به این افتخار میکنم!!!         تو شکست نخوردی، تو کارهای شگفت انگیز انجام دادی... ممکن است متفاوت از گذشته باشی، اما زشت، آسیب دیده یا زخمی نیستی...     تو زیبا هستی و من به تو افتخار میکنم❤️
خب میگفتی میشه شما ازش بپرسید که اگه چیزیم هست نشون بدی واست مهم نیست

اهان اره من همین یجور نشون دادم که برام مهم نیس یعنی تواین مدت همینجور رفتار کردم . میگم ممکنه خودش پیشه خودش بد برداشت کرده؟

چه فرقی میکند که من عاشق❤ تو باشم یاتوعاشقه ❤من......چه فرقی میکند که رنگین کمان🌈 ازکدام سمت اسمان آغاز میشود.......  ❤
الان خیلی از متاهل ها پنهان میکنن که رابطه ی دوستی برقرار کنن اینکه صادقانه گفته زن داره بیچاره

بخدا همین الانم بهم پیام داد

بنویس فکر نمی‌کردم متاهل باشید وگرنه باهاتون صحبت نمی‌کردم.چون خانوما حساس هستن و دوست ندارن همسرشون با خانومی صحبتهای عادی و اجتماعی هم ، خارج از محیط کاری داشته باشه ‌

خدا نگهدار .

عزیزم بخدا میدونی من حتی شده برا استوریم جواب داده من سین کردم ولی به خاطر همین که شما گفتی جوابشو ن ...

عزیزم این حس شما بهش می دونی برای چی هست به خاطر همین هست که زیاد به شماپیام میده و همین استوری و... که شما میگین و اگر برعکس این قضیه بود شاید این حس رو شما بهش پیدا نمی کردید اشتباه ما خانوما این هست که احساسی با مسائل برخورد می کنیم

شما بهتره از این به بعد کمتر جوابش رو بدید که فکربدی با خودش نکنه مخصوصا اگه متاهل هست

خدا گر پرده بردارد ز روی کارآدم ها،چه شادی ها خورد بر هم،چه بازی ها شود رسوا،چه صادق ها شودکاذب،چه کاذب ها شود صادق،  عجب صبری خدا دارد، که پرده بر نمی دارد               با خدا باش و پادشاهی کن و بی خدا باش هر چه خواهی کن....خداجون یک لحظه مارو به حال خودمون وانگذار ای مهربان ترین مهربانان
اهان اره من همین یجور نشون دادم که برام مهم نیس یعنی تواین مدت همینجور رفتار کردم . میگم ممکنه خودش ...

اره خوب کاری کردی اون پیش خودش بد فکر کرده که شما با رفتار درستت نشون دادی اشتباه فکر کرده(الکی مثلا😁)

آدمی شاگرد و درد اُستاد اوست…
سوالت چی بود؟ سهحالت داره...  یا متاهل و عوضی یا متاهل و منظوری نداره یااا اونجوری که تو فک ...

مرسی گلم ولی من خیلی دلم میخواد بفهمم کدوم گزینه اس. خودم فکرمیکنم الکی گفته خواسته من پاپیچ نشم ولی من طوری رفتار نکردم که ازش خوشم میاد رو بفهمه