2777
2789
عنوان

بچه ها شاید برا شما مهم نباشه ولی برامن مهمه جواب بدین لطفا

| مشاهده متن کامل بحث + 704 بازدید | 101 پست

اگرم مجرد باشه خواسته گوشی رو بده دستت که ینی نمیخوادت

به خودم آمدم انگار تویی در من بود...این کمی بیشتر از دل به کسی بستن بود (:                                    میشه دعا کنی زودتر به عشقم برسم و ازدواج کنیم؟!  مرسی گلی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از عجبم از خودمون ما زنا خدا نکنه بخایم یه چیزی رو قبول نکنیم خودمونو به همه راه میزنیم که اون چیزی که میخاییم و بشنویم😂

این و ان هیچ مهم نیست چه فکری بکنن...غم نداریم بزرگ است خدای خودمان  
خب میگفتی میشه بگید کجا میتونم ازش بپرسم تا مطمئن بشی

نه اخه نمیشد رودر بایستی دارم باهاش میخواست خودش مثلا شماره میداد

چه فرقی میکند که من عاشق❤ تو باشم یاتوعاشقه ❤من......چه فرقی میکند که رنگین کمان🌈 ازکدام سمت اسمان آغاز میشود.......  ❤
اخه الکی به بهانه بورس ونمیدونم این چیزا منو به حرف میکشونه

در حد یه لاس زدن سادست🙄

عزیزای دلم لطف میکنین برای سلامتی گل پسرم یه صلوات بفرستین؟اگه فرستادین بگین منم برای حاجت شما صلوات بفرستم مهربونا🤩😍😘
میشه پاتو از زندگیش بکشی بیرون اون اقا با این حرفش جوابت کرده یا زن داره یا دوس دختری چیزی 

بخدا نگا کنی میبینی اون بیشتر پیام میده واستوری منو جواب میده اخه که چی این کاراش

چه فرقی میکند که من عاشق❤ تو باشم یاتوعاشقه ❤من......چه فرقی میکند که رنگین کمان🌈 ازکدام سمت اسمان آغاز میشود.......  ❤
اخه الکی به بهانه بورس ونمیدونم این چیزا منو به حرف میکشونه

فکر کنم تو اشتباه برداشت کردی آخه زنا خیلی زود هیجان زده میشن

هرگز اجازه نده یک روز بد این احساس رو بهت بده که زندگی بدی داری
اتفاقا فهمیده و داره بهت میگه من زن دارم نزدیک نشو زیاد ، شوهر منم حلقه نمیندازه و عکس منو  پرو ...

یعنی میگی فهمیده اخه من اصلا چیزی نگفتم

نه اخه نمیشد رودر بایستی دارم باهاش میخواست خودش مثلا شماره میداد

خب میگفتی میشه شما ازش بپرسید که اگه چیزیم هست نشون بدی واست مهم نیست

آدمی شاگرد و درد اُستاد اوست…
حالا کا این حرفو زده از اینکه نقشِ یه سرگرمی رو براش داشته باشی بکش بیرون 

خیلی بیشعوره پس اخه خودش واقعا هی پیام میده

جي پرسيدي دقيقا؟

من یه سوال حقوقی پرسیدم اونم گفت من نمیدونم خانمم میدونه

وقتی یه مرد این حرفو میزنه یا به کسی تعهد داره یا میخواد کسی رو از سرش باز کنه

اهان دقیقا همینو میخواستم بفهمم که مردای متاهل میان اینجور بگن ؟

به نظرم بهتره ما خانوما برای خودمون ارزش و احترام قائل بشیم و شخصیت خودمون رو جلوی مردا پایین نیاریم ما نباید دنبال اونا بدوییم 

شما دیگه بهش پیام نده اگه ایشون هم پیام داد سریع جواب نده و سنگین برخورد کن اگه مجرد بوده که میخواسته یه چیزی رو به شما بفهمونه ولی اگه متاهل هم بوده هم میخواسته بگه پیشروی نکنیدولی باز کار خودش اشتباس به یه خانم دائم پیام میده 

شما ازش دوری کن چون شاید فکر می کنه شما میخوای خودت رو بهش قالب کنی

خدا گر پرده بردارد ز روی کارآدم ها،چه شادی ها خورد بر هم،چه بازی ها شود رسوا،چه صادق ها شودکاذب،چه کاذب ها شود صادق،  عجب صبری خدا دارد، که پرده بر نمی دارد               با خدا باش و پادشاهی کن و بی خدا باش هر چه خواهی کن....خداجون یک لحظه مارو به حال خودمون وانگذار ای مهربان ترین مهربانان