2777
2789
عنوان

سفره بی بی سه شنبه

| مشاهده متن کامل بحث + 2205 بازدید | 61 پست

معمولا سفره حضرت زهرا رو سه شنبه میندازن 

من به شخصه خیلی خودمو درگیر این چیزا نمیکنم چون سفره حضرت زهرا یعنی به نیت حضرت زهرا کمکی به نیازمند کنی 

من فلسفه سفره هایی که میندازن و اقوام رو دعوت میکنن نمیفهمم 

دوست دارم حتی اگه یه دونه کیک هم تو سفره حضرت فاطمه گذاشتم دست نیازمند برسه

💚زادگاهم ایران است این وطن مرا جان است💚خدای خوبم سربلندی و آبادی ایران آرزومه 💚وطنم ای شکوهِ پابرجا💚وطن هتل نیست که اگه خدماتش خوب نبود ترکش کنی باید بمونی و بسازیش✌پرچم سه رنگ ایرانم تا ابد بالاست💚 ♡♡IRAN ♡♡ من یک مسلمان هستم،اسلام کامل است و من نیستم ،هرخطایی که از من سر زد ،به من نسبت دهید ، نه به دینم💚 تو مپندار که کربلا شهری ست در میان شهرها و یا نامی ست در میان نام ها ،،، نه ،،، کربلا حرم حق است و هیچکس را جز یاران امام حسین (ع) راهی به سوی حقیقت نخواهد بود ... به حسین بن علی پشت و پناهم گرم است ، ای خداشکر عجب پشت و پناهی دارم ... و هنگامی که در پی خودم بودم تو را یافتم یاحسین(ع) ... خدایا شکرت💚

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من اولین بار انداختم که حاجتمو گرفتم  ولی کسی رو دعوت نکردم خودم و مامانم و خواهرام بودیم  ...

میگن مرد نباید ببینه شوهرتون چطور پخش کرد

ی فرشته قلابی با ذات جادوگر!
بی بی سشنبه  یه زن مومن  حضرت زهرا نیست که بی بی حور و بی بی نور و بی بی سشنبه خیلی حا ...

قبر این بی بی ها کجاست؟.

جدشون ب کدوم امام میرسه؟

ترو خدا تموم کنید این خرافات ها رو

چرا برای خودتون جهنم میسازید

یعنی اسم واقعیه حضرت زهرا سه شنبه هست؟ متاسفم 

منظور بدی نیس.چون میگن خانم سه شنبه به دنیا اومد یه شنبه ازدواج کرد و سه شنبه هم از دنیا رفت

عزیزم چند روز بعد حاجتتو گرفتی؟

من نیتم سلامتیم بود زودتر از اون چیزی که فکرشو میکردم خوب شدم

💚زادگاهم ایران است این وطن مرا جان است💚خدای خوبم سربلندی و آبادی ایران آرزومه 💚وطنم ای شکوهِ پابرجا💚وطن هتل نیست که اگه خدماتش خوب نبود ترکش کنی باید بمونی و بسازیش✌پرچم سه رنگ ایرانم تا ابد بالاست💚 ♡♡IRAN ♡♡ من یک مسلمان هستم،اسلام کامل است و من نیستم ،هرخطایی که از من سر زد ،به من نسبت دهید ، نه به دینم💚 تو مپندار که کربلا شهری ست در میان شهرها و یا نامی ست در میان نام ها ،،، نه ،،، کربلا حرم حق است و هیچکس را جز یاران امام حسین (ع) راهی به سوی حقیقت نخواهد بود ... به حسین بن علی پشت و پناهم گرم است ، ای خداشکر عجب پشت و پناهی دارم ... و هنگامی که در پی خودم بودم تو را یافتم یاحسین(ع) ... خدایا شکرت💚
منظور بدی نیس.چون میگن خانم سه شنبه به دنیا اومد یه شنبه ازدواج کرد و سه شنبه هم از دنیا رفت

ببخشید اون یه شنبه نبود سه شنبه منظورمه اشتباه تایپی شد

یعنی اسم واقعیه حضرت زهرا سه شنبه هست؟ متاسفم 

برای کی متاسفی؟ دارم میگم یه سفره باستانی هست با ماجرایی مربوط به قبل از ظهور اسلام در ایران، سرچ کن بخون، چند سالی هست این سفره رو میندازن با همون آداب ولی به جای بی بی سه شنبه ربطش میدن به حضرت زهرا که آداب مذهبی هم رعایت بشه. من گفتم اسم حضرت زهرا عوض شده؟؟؟؟؟ 

ای پرچمت ما را کفن، وطن!🇵🇸❤️🇮🇷

تاپیک اخرم ختم صلوات (نفری ۷۲تا)به نیت شهدای کربلا مخصوصا علی اصغر(ع) و حاجت روایی همگی دوستان دوست ...

من میگم ۷۲تاصلوات،انشااله که همه حاجت روابشن

۹۹/۹/۹روزرسیدن من به تو،روزرسیدن به آرزوم