خوش__خبر مدیر استارتر عضویت: 1403/07/15 تعداد پست: 5779 عنوان بنظرتون بلاک کردن این پسر کار درستیه❓ 128 بازدید | 13 پست بنظر خودم ارهپسری که در طول روز برات ریلز میفرستهدر مورد موضوعات مختلف باهات حرف میژنهو به یه شناختی رسیدهولی پیشنهاد وارد شدن در یک رابطه رو نمیدهو بلاتکلیف نگه داشته و تو نمیدونی چه نسبتی داریناین حسو ب ادم میده ک انگار تو اب نمکی وقتی این کاربیو زدم با خودم گفتم اصلا تاپیک نمیزنم 😁و فقط نظر میدم اما نتونستم دووم بیارم باز تاپیک زدم😫 راز دوستانی که صفر تاپیک دارن چیه؟🤔 امروز | 18:28 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
72yasharr عضویت: 1404/05/06 تعداد پست: 303 شاید روش نمیشه و فکر میکنه اینجوری بهتره این دنیا مال آدم خوبا نیست مال ادماییه که خوب بازی میکنن آقاهستم
نیهاان عضویت: 1403/08/15 تعداد پست: 4234 اگ دلت باهاشه بلاکنکنفقط یه مدت ریلزاشو فقط سین بزنوقتی میاد باهات حرف بزنه سریع صحبت رو تموم کن و دوری کناز ی جایی خودش صداش در میاداونوقت تو میتونی بگی من ضرورتی برای صحبت بیشتر نمیبینماگرم بدت میاد ازش، بلاک کن
خوش__خبر مدیر استارتر عضویت: 1403/07/15 تعداد پست: 5779 اگ دلت باهاشه بلاکنکنفقط یه مدت ریلزاشو فقط سین بزنوقتی میاد باهات حرف بزنه سریع صحبت رو تموم کن و ... نه من ازش خوشم میاد و دوست دارم مستقیم اونم بگه ک از من خوشش میاد نه که بپیچونه وقتی این کاربیو زدم با خودم گفتم اصلا تاپیک نمیزنم 😁و فقط نظر میدم اما نتونستم دووم بیارم باز تاپیک زدم😫 راز دوستانی که صفر تاپیک دارن چیه؟🤔
نیهاان عضویت: 1403/08/15 تعداد پست: 4234 نه من ازش خوشم میاد و دوست دارم مستقیم اونم بگه ک از من خوشش میاد نه که بپیچونه خب ی مدت تو دوری کناونم خوشش بیاد بلاخره مقر میاد
hitlerpink عضویت: 1404/04/21 تعداد پست: 431 بلاک گزینه درستیهاگه بیش از یک سال شده و کارش هنوز همینه آقایون درخواست ندن! کاربری دست دونفره💁🏼♀️🙆🏻♀️
خوش__خبر مدیر استارتر عضویت: 1403/07/15 تعداد پست: 5779 منتظره تو پیشنهاد بدی تو خوابم نمیبینه اینو وقتی این کاربیو زدم با خودم گفتم اصلا تاپیک نمیزنم 😁و فقط نظر میدم اما نتونستم دووم بیارم باز تاپیک زدم😫 راز دوستانی که صفر تاپیک دارن چیه؟🤔
خوش__خبر مدیر استارتر عضویت: 1403/07/15 تعداد پست: 5779 بلاک گزینه درستیهاگه بیش از یک سال شده و کارش هنوز همینه نه یکی دو هفتس وقتی این کاربیو زدم با خودم گفتم اصلا تاپیک نمیزنم 😁و فقط نظر میدم اما نتونستم دووم بیارم باز تاپیک زدم😫 راز دوستانی که صفر تاپیک دارن چیه؟🤔
hitlerpink عضویت: 1404/04/21 تعداد پست: 431 نه یکی دو هفتس پس فعلا صبر کن. خیلی زوده آقایون درخواست ندن! کاربری دست دونفره💁🏼♀️🙆🏻♀️