2777
2789
عنوان

سفره بی بی سه شنبه

| مشاهده متن کامل بحث + 2205 بازدید | 61 پست
میگن مرد نباید ببینه شوهرتون چطور پخش کرد

من حقیفتش اعتقادی به این چیزا ندارم 

هر وقتم چیزی از حضرت فاطمه زهرا خواستم ناامیدم نکرده

یه سری چیزا هم من درآوردیه 

هرجور که حالتو خوب میکنه انجام بده 

اصلا میتونی همین الان یه سفره سبز یا سفید پهن کنی میوه یا کیک یا خرما یا هرچی که تو خونه داشتی بزاری توی سفره به نیت حضرت فاطمه 

صلوات بفرست دعای توسل بخون حدیث کسا بخون زیارت حضرت فاطمه بخون دورکعت نماز حاجت بخون 

بعد هرچی که تو سفره گذاشتی بده به نیازمند ، اینقدر حال خوبیه 

ان شاءالله به حاجتت برسی 

💚زادگاهم ایران است این وطن مرا جان است💚خدای خوبم سربلندی و آبادی ایران آرزومه 💚وطنم ای شکوهِ پابرجا💚وطن هتل نیست که اگه خدماتش خوب نبود ترکش کنی باید بمونی و بسازیش✌پرچم سه رنگ ایرانم تا ابد بالاست💚 ♡♡IRAN ♡♡ من یک مسلمان هستم،اسلام کامل است و من نیستم ،هرخطایی که از من سر زد ،به من نسبت دهید ، نه به دینم💚 تو مپندار که کربلا شهری ست در میان شهرها و یا نامی ست در میان نام ها ،،، نه ،،، کربلا حرم حق است و هیچکس را جز یاران امام حسین (ع) راهی به سوی حقیقت نخواهد بود ... به حسین بن علی پشت و پناهم گرم است ، ای خداشکر عجب پشت و پناهی دارم ... و هنگامی که در پی خودم بودم تو را یافتم یاحسین(ع) ... خدایا شکرت💚

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

قبر این بی بی ها کجاست؟. جدشون ب کدوم امام میرسه؟ ترو خدا تموم کنید این خرافات ها رو چرا برای ...

میشه بگی فازت چیه 

اگ خرافات لطفا تاپیک و ترررررررررررررک کن

السلام علی الحسین و علی علی بن الحسین و علی اولاد الحسین وعلی اصحاب الحسین وعلی ابوالفضل الحسین  
انشالله مرسی عزیزم❤

فدات عزیزم 💚

💚زادگاهم ایران است این وطن مرا جان است💚خدای خوبم سربلندی و آبادی ایران آرزومه 💚وطنم ای شکوهِ پابرجا💚وطن هتل نیست که اگه خدماتش خوب نبود ترکش کنی باید بمونی و بسازیش✌پرچم سه رنگ ایرانم تا ابد بالاست💚 ♡♡IRAN ♡♡ من یک مسلمان هستم،اسلام کامل است و من نیستم ،هرخطایی که از من سر زد ،به من نسبت دهید ، نه به دینم💚 تو مپندار که کربلا شهری ست در میان شهرها و یا نامی ست در میان نام ها ،،، نه ،،، کربلا حرم حق است و هیچکس را جز یاران امام حسین (ع) راهی به سوی حقیقت نخواهد بود ... به حسین بن علی پشت و پناهم گرم است ، ای خداشکر عجب پشت و پناهی دارم ... و هنگامی که در پی خودم بودم تو را یافتم یاحسین(ع) ... خدایا شکرت💚
میشه بگی فازت چیه  اگ خرافات لطفا تاپیک و ترررررررررررررک کن

فازی نیست 

چرا از جواب دادن طفره میرید؟

سوال سختی کردم؟

پرسیدم پیامبر زن داریم؟    

اگر پدر این بی بی ها پیامبر هست     

این پیامبر کی بوده؟

همین

استارتر کارت خیلی اشتباه میای اینجا و این چیزارو میپرسی یعنی تو اقوامتون کسی نیست ک ازش بپرسی ک میای اینجا این چیزارو مطرح میکنی ک هر بی سرو پایی بیاد به حضرت فاطمه بی احترامی کنه بی بی سه شنبه کیه ک ازش حرف میزنید لطفا تا از چیزی اطلاع کافی ندارید چاله و حاشیه درست نکنیددددددددددد

السلام علی الحسین و علی علی بن الحسین و علی اولاد الحسین وعلی اصحاب الحسین وعلی ابوالفضل الحسین  
فازی نیست  چرا از جواب دادن طفره میرید؟ سوال سختی کردم؟ پرسیدم پیامبر زن داریم؟     ...

خیر پیامبر نداریم ولی پیامبر زاده و امامزاده تا دلت میخواد داریم حالا فهمیدی

عزیزم شما انجام دادید

عزیزم شمام تاپیک و قفل کن اگ دنبال حاجت روایی هستی به اسم چهارده معصوم یا دوازده امام نذر کن درحدتوانت انشاالله حاجت روا بشی

بی سر و پا  اونهایی هستند ک اسم حضرت زهرا رو خراب میکنن

خب بنده خدا منم همینو مییگم که 

من اعصابم خورده که چرا باید به مادر جدم بی احترامی بشه

استارتر کارت خیلی اشتباه میای اینجا و این چیزارو میپرسی یعنی تو اقوامتون کسی نیست ک ازش بپرسی ک میای ...

من نمیدونستم و تو فامیلم نداشتیم.واقعا ناراحت شدم از این کار

ی فرشته قلابی با ذات جادوگر!