2777
2789
یاد فیلما افتادم که مرغ چرب به نیش میکشن.... 🤤🤤🤤

😜😂😂😂😂بپز لذتشو ببر

بچه هامون ، بزودی میرن ! اونا مهمون ما هستن !بزرگترین اکتشاف برای من این بود که فهمیدم فرزندم یک مهمان است در خانه ام  و روزی از خانه ام  می رود.روزها با سرعت عجیبی میگذرد و او به زودی از من جدا می شود...به خودم گفتم: کدام مهمتر است؟ نظم خانه یا این که فرزندم به خوبی از من یاد کند؟کدام مهمتر است؟ خانه یا اخلاق و روحیه و حسن تربیت فرزندم؟چون دانستم که او مهمان خانه من است. این باعث شد اولویتم را تغییر دهم!بعد از این مهمترین چیز نزد من آرامش خاطر من و اوست.... شروع کردم به پیاده کردن نقشه ام، و طبعا مجموعه کمی از قوانین مهم را انتخاب کردم و خود را ملزم به اجرای آنها دانستم و مابقی چیزها را بدون هیچ قید و شرطی رها کردم. از عصبی شدن و داد و فریاد زدن کم کردم و به آرامش رسیدم.از وسواس هایم گذشتم و به خانه ای راضي شدم که مقداری بهم ریخته و نامنظم است و کمی شلختگی در آن به چشم می خورد. اما، فرزندی را تحویل گرفتم که آرامش دارد و از من و خشم هایم نمی نالد و رابطه ای قوی و زیبا بین ما حاکم گشته است.چون می دانم....او مهمان زودگذر خانه من است.                کودک عزیزم ! امیدوارم مهمانی خانه من زیباترین مهمانی زندگیت باشد.😍                                                                       
هزیزم اذیت نمیشی؟ زیر نظر پزشکی ؟

اذیت هم نیستم، اتفاقا حالم خیلی بهتره

هم وزنم متعادله، هم مشکل یبوستم رفع شده، رشد موهام زیاد شده، موهای بدنم کم شده، دو ساال سرما نخوردم

کمبود اهنم رفع شده، کمبود کلسیومم بر طرف شده و خیلی چیزای دیگه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه بابا محدود نیست اتفاقا، ما همون غذاهارو درست میکنیم فقط بدون مرغ و گوشت منو همسرمیم که هر دو گیا ...

اینا ک بدتره ک

الان‌پاییزه قارچ سرده

سویا هم ک تراریختس

سایه من بالای سرهمتون باشه صلوات  
اینا ک بدتره ک الان‌پاییزه قارچ سرده سویا هم ک تراریختس

سویا غیر تراریخته بخر از مراکز معتبر

و ۴ تا دونه قارچ تو یه قابلمه غذا چه سردی ای داره

ملت هر روز ماست و خیار میخورن سردیشون نمیشه

با یه ذره قارچ یخ نزنیم 

نمیدونم‌‌..تازه ناهارخوردیم😐

منم تازه دارم صبحونه میخورم 😂

خدای مهربانم 🤲 این روز ها خیلی چشم ها بارونی و خیلی قلب ها شکسته شده 💔 خدایا  زخم های دلشان را التیام ببخش و حال همه را خوب کن 🙏   
چیامیخوری میشه بمنم‌بگی 

همه چی، فقط توش مرغ و گوشت نمیریزم

چجوری بگم مثلا تو فسنجون عدس یا قارچ بریز

یا تو ماکارونی سویا ریز سرخ شده بریز

یا اصن قارچو سویا رو ولش کن

من قیمه رو با این مواد میپزم( لپه، پیاز داغ، سیبزمینی خلالی سرخ شده، الو و رب خونگی و چندتا دونه لیمو عمانی یا هر ترشی دیگه ای که دوست داری)

لازانیا اسفناج ، سوپ، من حتی کوکوهارو بدون تخم مرغ درست میکنم خیلی خوب میشن

والا ما همیشه بهش میگیم کشک بادمجون. البته من فکر میکنم برای هر منطقه ای غذاها یجوریه. مثلا ابگوشت ...

کشک و بادمجان و حلیم بادمجان از غذاهای اصفهان هستن هر دو. و دستور طبخشون در اصفهان اینطوری نیست ولی بقول شما هر جا یجور طبخ میشه باب سلیقه ی هرفرد

بچه هامون ، بزودی میرن ! اونا مهمون ما هستن !بزرگترین اکتشاف برای من این بود که فهمیدم فرزندم یک مهمان است در خانه ام  و روزی از خانه ام  می رود.روزها با سرعت عجیبی میگذرد و او به زودی از من جدا می شود...به خودم گفتم: کدام مهمتر است؟ نظم خانه یا این که فرزندم به خوبی از من یاد کند؟کدام مهمتر است؟ خانه یا اخلاق و روحیه و حسن تربیت فرزندم؟چون دانستم که او مهمان خانه من است. این باعث شد اولویتم را تغییر دهم!بعد از این مهمترین چیز نزد من آرامش خاطر من و اوست.... شروع کردم به پیاده کردن نقشه ام، و طبعا مجموعه کمی از قوانین مهم را انتخاب کردم و خود را ملزم به اجرای آنها دانستم و مابقی چیزها را بدون هیچ قید و شرطی رها کردم. از عصبی شدن و داد و فریاد زدن کم کردم و به آرامش رسیدم.از وسواس هایم گذشتم و به خانه ای راضي شدم که مقداری بهم ریخته و نامنظم است و کمی شلختگی در آن به چشم می خورد. اما، فرزندی را تحویل گرفتم که آرامش دارد و از من و خشم هایم نمی نالد و رابطه ای قوی و زیبا بین ما حاکم گشته است.چون می دانم....او مهمان زودگذر خانه من است.                کودک عزیزم ! امیدوارم مهمانی خانه من زیباترین مهمانی زندگیت باشد.😍                                                                       
چیامیخوری میشه بمنم‌بگی 

مثلا شوهرم عاشق پلو مخلوطه، عدس پلو، هویج پلو، لوبیا پلو، سبزی پلو، شوید پلو

ما رشتیا عاشق پلوییم 🤣🤣🤣🤣🤣

ماهم اوایل فکر میکردیم بدون گوشت و مرغ مزه نداره، ولی هرکی غذا هامو میخوره عاشقش میشه، باورشون نمیشه ایما توش مرغ و گوشت نیست

از خودم تعریف نمیکنم ولی همه عاشق غذاهامن، 

مثلا تافو ( پنیر سویا) رو سوخاری میکنم میزارم کنار شوید پلو، همه براش سر و دست میشکنن

پنیر سویا سرشار از کلسیوم و پروتئین

خوشبحاااالت عجب حوصله ای داری من دوست دارم درست کنم ولی میگم ولش کن از بیرون میخریم میخوریم دیگه😭

😂😂😂😂😂😂

یه بیداری دقیقا عین یه کابوس،مثل گشتن تو تاریکی و بی فانوس،میچرخم تو حباب انتظار تو،مثل ماهی و تنگ و وهم اقیانوس....زندگیم سوخت ...جسد آرزوهام مونده روی دستم...خوشبحالت زندگی کردی💔ولی من نه نتونستم😔