سیب زمینی پخته رو پوره کن با پیاز سرخ شده توی یه کم زردچوبه و نمک و فلفل سیاه در صورت تمایل گوشت چرخ کرده سرخ شده اینارو باهم مخلوط کن با دست ورز بده (دستکش بکن دستت 😃) بعد شکل بده بهشون من مث سوسیسشون میکنم سایزشونم نصف سوسیس. بعد بذار فریزر نیم ساعت. بعد یه تخم مرغ رو هم بزن بذار کنار، اردسفید هم بذار کنار، ارد سوخاری(من دانه درشت ادویه دار میگیرم) اونم بذار کنار . ناکتارو بکن تو ارد سفید بعد تخم مرغیشون کن بعد ارد سوخاری بعد دوباره تخم مرغی کن بعد اردسوخاریدوباره بعد بذار تو روغن داغ شده اونقدی باشه که حداقل تا نصف ناکتت توی روغن باشه دیگه سرخ کن تو روغن نوش جان کن.. البته اگه غذای تند دوس دارید فلفل سیاهم میتونی توی اردسوخاری هرچقد دوس داری بریزی